Partyflock
 
­ Nederland

Goldfish Live in Concert
Een Onvergetelijke Avond in Gashouder Amsterdam

gepubliceerd door , op
Goldfish
8 december 2023
FeestGoldfish · Live in Concert Site
Datumvrijdag 1 maart 2024
ArtiestGoldFish Site
LocatieGashouder Site
Bereid je voor op een sensationele muziekervaring! Goldfish, het wereldberoemde elektronische duo uit Zuid-Afrika, keert terug naar de Gashouder Amsterdam voor een onvergetelijke show op vrijdag 1 maart 2024. Na een historische uitverkochte show 12 jaar geleden op dezelfde locatie, belooft deze avond een spectaculair weerzien te worden.

Herbeleef de magie van Goldfish's legendarische optreden in de Gashouder, dat 12 jaar geleden plaatsvond en een ongekend succes was. Bekijk de opnames van deze historische show hier en maak je klaar voor een nog groter spektakel.

Goldfish, bekend om hun energieke live shows en unieke mix van house, pop, en jazz, verweven met Afrikaanse ritmes, hebben een speciale plek veroverd in de harten van de Nederlandse muziekliefhebbers. Hun reis van studenten die het dak eraf speelden op huisfeestjes tot internationale supersterren is niets minder dan fenomenaal.

De Gashouder Amsterdam, met zijn epische ontwerp en uitstekende akoestiek, is de ideale locatie voor deze elektriserende show. Bezoekers kunnen genieten van nummers van het laatste album "If Summer Was A Sound", naast geliefde klassiekers uit hun uitgebreide catalogus.

De avond wordt verder verrijkt met optredens van de energieke Mr Belt & Wezol en de getalenteerde BURNR, die het publiek zullen opwarmen voor de hoofdact.

Tickets zijn nu beschikbaar, maar gezien de enorme populariteit van Goldfish in Nederland, wordt aangeraden om snel te handelen. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijke muzikale ervaring in de Amsterdamse Gashouder. Koop je tickets via Tiqqo

Voor meer informatie of vragen, neem contact op via info@deepbloe.com. Wees erbij en ervaar de magie van Goldfish live in concert!