Partyflock
 

Jubileumeditie Sneeuwbal winterfestival in Utrecht

gepubliceerd door , op
Het oudste winterfestival van Nederland is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in Utrecht en ver daarbuiten. Op de laatste zaterdag van januari verzamelt menig festival-, wintersport-, gezelligheidsliefhebber zich op het Sneeuwbal Winterfestival.

Op zaterdag 27 januari 2024 kunnen de foute skipakken weer van zolder: Sneeuwbal Winterfestival is terug in Park Transwijk met wel een hele speciale editie. Dit jaar viert het festival haar tienjarig bestaan in het hart van Utrecht. Verdeeld over maar liefst zeven stages, vind je een mix aan techno, hardtechno, techhouse, house en après-ski muziek.

De pinguïn keert terug met een feesthoed!
De vaste mascotte van het festival, de pinguïn, keert dit jaar terug met een feesthoed om zijn 10e verjaardag te vieren tijdens de jubileumeditie van het festival. De organisatie geeft aan flink uit te pakken: "Wij zijn enorm trots op ons 10-jarig bestaan en de groei die we hebben doorgemaakt. Dat alles zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder onze trouwe bezoekers, dus pakken wij deze editie flink uit om hen de verjaardagsfuif van hun leven te geven!", aldus de organisatie. Volgens de organisatie kunnen bezoekers veel slingers, ballonnen, confetti & véél meer verwachten.

Winterse activiteiten & het foodplein
Tijdens een echt winterfestival mogen de winterse activiteiten niet ontbreken. Naast de muzikale programmering is er buiten de tenten ook veel leuks te beleven. Denk hierbij aan een sneeuwhelling en hottubs. Op het foodplein is er een ruim aanbod aan winterse snacks, zoals Glühwein, warme chocomelk, poffertjes, wafels & véél meer.

Kaartverkoop
De reguliere kaartverkoop is van start gegaan op sneeuwbalfestival.nl. Eerder dit jaar is er al een pre-sale geweest, waarbij een groot deel van de tickets al is verkocht. Er wordt gewerkt met ticketfases, de eerste tickets zijn het meest voordelig, maar ook zéér beperkt beschikbaar.