Partyflock
 
­ Nederland

Armada Music slaat handen ineen met Schiphol airport en ADE

gepubliceerd door , op
Armada Music slaat handen ineen met Schiphol airport en ADE
14 september 2023
OrganisatieArmada Music
Armada Music, 's werelds grootste onafhankelijke dancemuzieklabel, heeft vandaag een bijzondere samenwerking met Amsterdam Airport Schiphol en Amsterdam Dance Event (ADE) aangekondigd. Samen realiseren ze halverwege oktober de allereerste dj-sets ooit in een van de Schipholtorens met 360 graden zicht.

Joris Voorn en Ferry Corsten, twee Nederlandse grootheden uit de elektronische muziek, zullen ieder een één-uur-durende set draaien voor 'Armada In The Mix', de primaire livestreamserie van het label. Het event en de bijbehorende uitzending via Armada Music TV op woensdag 18 oktober om 20.00 (CEST) zijn het startschot van het ADE-programma van het label, wat gekenmerkt wordt door de tagline 'Welcome To Your Home'.

"Armada Music bestaat nu twintig jaar, dus we wilden extra uitpakken met ADE dit jaar", zegt Maykel Piron, de CEO en medeoprichter van Armada Music. "Zelfs vandaag de dag krijgen artiesten niet zomaar de kans om op te treden in een van de meest bekende luchthavens van de wereld, dus dit is zonder meer een geweldige start van ons meest omvangrijke ADE-programma ooit."

"Het is fantastisch om twee iconische Nederlandse merken samen te brengen", zegt Arthur Reijnhart, Director Schiphol Commercial bij Royal Schiphol Group. "Voor veel fans en artiesten is Schiphol de toegangspoort tot ADE. De toren waar de aftrap van het ADE-programma van Armada Music plaatsvindt, geeft een iconisch beeld . We vinden het extra speciaal dat we een selecte groep fans de mogelijkheid kunnen bieden om hierbij aanwezig te zijn."

Met het thema, 'Welcome To Our Home', in het achterhoofd geeft het label per dj-set een zestal fans de mogelijkheid om het event bij te wonen.