Partyflock
 

Zware bassen met GIVE IT DUB

gepubliceerd door , op
Give it Dub
12 september 2023
GIVE IT DUB verplettert al meer dan een decennium lang alle zalen en festivals met de beste dubstep en aanverwante bass-stijlen. Iconisch in thuisstad Nijmegen, maar inmiddels ook berucht door heel het land. Vorige editie in 013 kwamen onder andere EVA808, J:Kenzo en Drone voor serieuze zaken naar de Next. Deze keer laden we onze gunfingers voor: Neffa-T, VISAGES, Substrada, French II, Lucash en BeeVee op vrijdag 3 november. De reguliere ticketprijs is €17,50 (incl. servicekosten) en tickets zijn per direct verkrijgbaar via 013.nl/giveitdub

De onbetwiste headliner is Neffa-T met een exclusieve '6-Deck Technical Mix'. De enige plek waar deze set dit jaar buiten de UK is te bewonderen is in Tilburg! Verwacht een achtbaanrit die je meeneemt langs dubstep, grime, garage en zelfs wat bass-heavy techno.

De volgende act komt van iets dichter bij huis, namelijk Frankrijk, en zijn getekend bij het prestigieuze label '1985', gerund door de legendarische Alix Perez. We hebben het natuurlijk over VISAGES. Met innovatieve en verwoestende producties verkennen zij alle hoeken van het bass-spectrum. Hun track 'Hardware' schopte het zelfs tot de officiële soundtrack van de EA Sports game FIFA23.
Nog iets dichter bij huis, maar nog steeds over de grens, is de uit Gent (Belgie) afkomstige Substrada. Verwacht die klassieke dubstep sound met een geheel eigen en frisse twist. De subs gaan op volle toeren tijdens deze set.

Dan iemand uit Tilburg, maar inmiddels wel met internationale allure: French II! Zijn functionele en duistere, break- en percussie gedreven geluid weerspiegelt vooral Franks diepgewortelde banden met Britse bass muziek. Met optredens op Draaimolen, Wildeburg, Dekmantel en Best Kept Secret is hij hard op weg om alle festivals van zijn to-do lijst af te vinken.

Uiteraard zijn residents Lucash en BeeVee opgeroepen om de eerste klanken als een moker te laten inslaan.