Partyflock
 

Vessbroz Iraanse vluchtelingen op weg naar DJ Mag Top 100

gepubliceerd door , op
Vessbroz Iraanse vluchtelingen op weg naar DJ Mag Top 100
11 maart 2022
ArtiestVessbroz Site
DJ- en digital creator duo Vessbroz, bestaande uit de broers Armia en Arsham Pour, kunnen de eerste Iraanse DJ's worden in de huidige DJ Mag Top 100. Op dit moment is het tweetal druk bezig met het binnenhalen van stemmen. Mocht Vessbroz een plek behalen in de lijst, is dit niet alleen een grote mijlpaal voor de DJ's zelf maar ook voor Iran.

Het Vessbroz-duo heeft als jonge dertigers al een wonderlijke levensloop achter de rug. Afkomstig uit het streng-islamitische Iran, waar hoge straffen staan op het maken van muziek die gemaakt is om op te dansen, vluchtten ze het land uit vanwege problemen. Eerst naar Maleisië toen ze net volwassen waren, waar ze hun muzikale carrière startten, om in 2019 door te reizen naar Nederland. Nu pakt het tweetal alle kansen met beide handen aan en verwezenlijken Armia en Arsham hun grootste dromen.

Het behalen van hun dromen gaat opmerkelijk goed. Zo organiseerde het duo twee succesvolle evenementen op Amsterdam Dance Event 2022, tekenden het een platendeal bij Spinnin' Records, behaalde meerdere mega virals op TikTok en is het genomineerd voor een plek op de DJ Mag Top 100.

De huidige campagne van Vessbroz om de DJ Mag Top 100 ranglijst te betreden, markeert een mijlpaal in hun opmerkelijke reis. Als ze deze droom kunnen realiseren, zouden ze niet alleen erkenning krijgen voor hun muzikale visie, maar ook voor de kracht van doorzettingsvermogen en veerkracht. Het zou een bewijs zijn van de grenzeloze mogelijkheden die muziek en sociale media bieden om verbinding te maken en barrières te doorbreken.

In deze fase van de campagne roepen Armia en Arsham hun fans en supporters wereldwijd op om hen te steunen in hun streven naar de DJ Mag Top 100 ranglijst.

Door te stemmen op Vessbroz, geven ze niet alleen blijk van waardering voor hun muziek en content, maar ook van steun aan hun inspirerende verhaal en hun inzet voor positieve verandering.

Stemmen op Vessbroz is niet alleen een stem voor muziek, maar ook een stem voor diversiteit, doorzettingsvermogen en het overwinnen van obstakels. Laten we samen geschiedenis schrijven door Vessbroz te helpen de eerste Iraanse vluchtelingen te worden die een plek veroveren in de prestigieuze DJ Mag Top 100. Ga naar DJ Mag Voting en laat je stem horen!

1 opmerking

lekker terug gaan