Partyflock
 
­ Nederland

Succesvolle eerste Disco Tropicana-show in Paradiso

gepubliceerd door , op
De aftrap van de clubtour kon niet beter beginnen voor het disco-concept Disco Tropicana. Op vrijdag 11 augustus 2023 trad dit Limburgse DJ-collectief voor de eerste keer op in de legendarische Paradiso, ook wel bekend als dé poptempel van Nederland.

Na Paradiso ook Dance Valley
Met een bruisende sfeer en een volle dansvloer in de grote zaal van deze voormalige kerk, kan hun debuut in Amsterdam als een succes worden bestempeld. Hiermee stonden de DJ's op dezelfde plek als waar eerder hun eigen idolen Prince, David Bowie, en George Clinton schitterden. Als kers op de taart kregen ze de volgende dag de eer om een eigen podium in te vullen op een van dé bekendste en grootste dancefestivals van Nederland: Dance Valley.

Deze vliegende start markeert het begin van een clubtour die zich tussen augustus 2023 en april 2024 langs diverse clubs en poppodia door heel Nederland zal bewegen, waaronder Complex Maastricht, VOLT in Sittard, Bibelot in Dordrecht, Paard Den Haag, Groene Engel in Oss en ECI cultuurfabriek in Roermond. Binnenkort worden meer aankondigingen verwacht.

Disco deserves another decade
Disco verdient nog een decennium, dat is de lijfspreuk van Disco Tropicana. Met een avondvullend programma brengen zij dan ook niet alleen de geliefde klassiekers van weleer, maar ook muziek van nu, zolang de onmiskenbare discotouch maar voel- én dansbaar is. Dankzij deze filosofie mochten ze al eerder hun opwachting maken op festivals als Paaspop, Solar Weekend, Op Dreef en Groove Garden. Daarnaast hebben ze vorig jaar in samenwerking met Warner Music / ADA benelux hun eigen muzieklabel gelanceerd. Oplettende luisteraars herkennen deze releases regelmatig bij Sublime, Qmusic België, Radio 10 en Radio 2.