Partyflock
 
­ Nederland

RAM & Richard Durand present Digital Culture 6 uur back to back in IJland Amsterdam

gepubliceerd door , op
Digital Culture
3 mei 2023
FeestDigital Culture · RAM B2B Richard Durand
Datumzaterdag 15 juli 2023
LocatieIJland Site
Trancepioniers Richard Durand & RAM zullen zaterdag 15 juli alle grenzen binnen de mogelijkheden van hun Trance gerelateerde aard opzoeken. Met het nieuwe performance concept Digital Culture voegen ze een halve eeuw aan ervaring bij elkaar om de supertoffe locatie IJland in Amsterdam Noord op zijn kop te gaan zetten. Een wereldpremière waarvan wij denken dat iedereen die van Trance houdt aanwezig zou moeten zijn.

Digital Culture
Ram & Richard Durand present Digital Culture staat voor 'the perfect blend' van diverse Trancesounds. Ze brengen een fusion set waar ze alle hoeken van het genre zullen opzoeken. Het wordt een lange b2b set, maar de heren zullen eens te meer tonen dat een goede opbouw belangrijk is om het publiek in extase te krijgen en daar dan ook te houden. Zorg dat je er vroeg bij bent zodat je niks van de show zult missen. Het zal voorlopig wel de laatste keer zijn dat je de kans krijgt om dit exclusieve concept van de mannen in Nederland te bewonderen ☺

Upgraded soundsystem
Met de bestaande wens, om een boilerroomachtige setup te plaatsen, is er een nieuw licht- en geluidsplan bedacht om jou de beste ervaring te gunnen. Zo zal iedereen vanuit elke hoek van de venue zichzelf kunnen onderdompelen in een oase van geluid.

De Amsterdamse uitgaanslocatie IJland is zomers een heerlijke plek om te vertoeven. Geen oververhitte club, zwetende mensenmassa of veel te dure waterijsjes ;) Nee, bij IJland zit je op een drijvend terras aan het water en kun je dus altijd even een frisse neus halen. Ideaal toch?!



Tickets
Het concept is goed en ontvangen en de tickets worden al veelvuldig besteld. Een kaartje kost dan ook maar €30,- ex fee, dus daar hoef je het niet om te laten. Wellicht komt er nog een barbecue voorafgaand aan het evenement, maar dat hoor je later. Blijf onze socials volgen en zorg dat je erbij bent. We kunnen dit alleen samen een succes maken!
Koop je tickets via Appic.