Partyflock
 
­ Nederland

OH MY! festival keert terug met o.a Bryson Tiller, Lil Tjay, Fireboy

gepubliceerd door , op
OH MY! Festival heeft gisteravond de allereerste namen bekend gemaakt die het podium zullen betreden op zaterdag 15 juli 2023. De zesde editie van het populaire festival zal voor het eerst plaatsvinden op Almere Beach. Waar grootheden als Bryson Tiller, Lil Tjay, Fireboy DML, Lojay, NLE Choppa en M Huncho hun opwachting zullen maken. Ook Nederlands talent, waaronder Boef, CHO, Josylvio, Lijpe en Mula B zijn toegevoegd aan de line up. De reguliere ticketverkoop is inmiddels van start gegaan, kaarten zijn verkrijgbaar via oh-my.eu. OH MY! Festival voegt binnenkort meer artiesten toe aan de line-up.

OH MY! Festival weet al jaren de grootste namen uit de hiphop, R&B en rap wereld te strikken voor hun evenementen en ook dit jaar stelt de line-up niet teleur. Verdeeld over vier podia, elk met eigen stijl, zullen meer dan 20 artiesten hun opwachting maken. Op het hoofdpodium zullen internationale hiphop sterren als Bryson Tiller en NLE Choppa optreden. Uiteraard is er ook dit jaar weer een Afrobeats stage, Favela stage en een podium geprogrammeerd met de populairste acts uit de UK en beste hiphop van Nederlandse bodem.

Headliner Bryson Tiller draait al ruim een decennium mee en behaalde met hits als Don't en Exchange miljarden streams. NLE Choppa vertegenwoordigd daarentegen de jongere generatie artiesten, de in Memphis geboren rapper piekte dan ook met zijn debuutalbum Top Shotta in de top 10 albums van de Amerikaanse hitlijsten. Naast hiphop, R&B en rap programmeert OH MY! ook sinds haar eerste editie afrobeat artiesten. Dit jaar zullen onder andere Black Sherif, Fireboy DML en Lojay te zien zijn op het festival. Laatstgenoemden scoorden afzonderlijk van elkaar megahits met Peru (Fireboy DML & Ed Sheeran) en MonaLisa (Lojay & Chris Brown).

Na voorgaande editie in De Kuip in Rotterdam zal OH MY! Festival dit jaar plaatsvinden op Almere Beach. Met de nieuwe locatie hoopt OH MY! Festival de ervaring op het terrein nog beter te maken en luistert de organisatie naar de feedback van het publiek. In 2020 zou OH MY! Festival al plaatsvinden op Almere Beach, maar kon destijds vanwege covid geen doorgang vinden.

Line-Up