Partyflock
 
­ Nederland

Boef brengt luxeprobleem naar Afas Live op zaterdag 27 mei

gepubliceerd door , op
Boef
6 maart 2023
FeestBoef
Datumzaterdag 27 mei 2023
OrganisatieMOJO Site
LocatieAFAS Live Site
Op zaterdag 27 mei presenteert Boef zijn album 'Luxeprobleem' met de grootste show van zijn carriere tot nu toe in AFAS Live. De kaartverkoop start vrijdag 10 maart om 10:00 via mojo.nl/boef

Rapper Boef verbreekt record na record. Zijn album 'Allemaal Een Droom' heeft met 5 miljoen streams het Nederlandse record van meest gestreamde album op de dag van release. Ook met zijn nieuwe album 'Luxeprobleem' verbreekt hij records. Het record van meest gestreamde track in 24 uur stond al op zijn naam met 'Tout Est Bon', maar dit heeft hij verbroken met zijn nieuwe track 'Herinnering'. Alle tracks van 'Luxeprobleem' stonden de dag na release in de top 50 van Spotify. Het album kwam met stip binnen op 1.

Hoog tijd om zijn immens populaire muzikale ook live aan zijn publiek te tonen. Tijdens zijn concert pakt Boef groots uit met een aantal verassingen. Oud materiaal wordt afgewisseld met de nieuwe muziek van zijn album 'Luxeprobleem'.

Boef zelf over zijn concert: "Ik heb niet op veel festivals gespeeld. Daardoor heb ik eigenlijk vrijwel nooit echt kunnen uitpakken met mijn live show. Ik verheug me daarom des te meer dat ik nu zelf op eigen kracht een grote show kan neerzetten voor mijn fans. Het gaat legendarisch worden let maar op!""