Partyflock
 
­ Nederland

Eerste namen Guilty Pleasure Festival 2023
Lou Bega, Bizzey en meer!

gepubliceerd door , op
Eerste namen Guilty Pleasure Festival 2023
3 maart 2023
Op 8 en 9 juli wordt de idyllische Gaasperplas voor de zevende keer omgetoverd tot safe space en happy place voor Guilty Pleasure Festival 2023. Oudgedienden als Def Rhymz, Trafassi, DJ Irwan en Chipz worden dit jaar bijgestaan door nieuwkomer Bizzey ennn, als muzikale kers op de taart, mister Mambo Number Five: Lou Bega!

Guilty Pleasure Festival is het enige festival waar je één of twee dagen lang volledig jezelf kunt zijn. Of je guilty pleasure nu bestaat uit muziek van de 90s en 00s, Nederlandse feestmuziek, happy hardcore of bronstige bubbling; op Guilty Pleasure Festival word je op je wenken bediend. Ook het randprogramma staat in het teken van alles over-de-top en gaan met die banaan: denk aan skippybalraces, hoelahoep- en aftrekworkshops, rodeostieren, silent disco's, schuimparty's, en meezingen met Disney karaoke, en je hebt een klein beetje een beeld van de heerlijke, complete waanzin die Guilty Pleasure Festival heet.

(eerste deel) Line-up 2023
Het eerste deel van de line-up is zojuist bekend gemaakt: Lou Bega, Whigfield, Bizzey, Chipz, DJ Jean, K-Liber, Rave van Fortuin, Trafassi, DJ Irwan, Alamaison, Chris Deluxe, Rob de Nice, Dario Kreuger, Dave Dekker, Invictim, Quido van de Graaf, en Guilty Pleasure Soundsystem zijn de eerste namen van de line-up, en er komt nog heel veel meer aan. Bekijk hier de programmering per dag, en hou de social media-kanalen in de gaten voor de verdere line-up releases.

Over Guilty Pleasure Festival
'Na 2 jaar droogstaan konden we vorig jaar eindelijk ons prettig gestoorde ei weer kwijt. Dat was een enorme opluchting. Inmiddels zitten we alweer vol gekke ideeën, en we kunnen niet wachten om er weer een paar schepjes bovenop te doen dit jaar. Het voelt alsof we nog een hoop in te halen hebben', aldus oprichter Wouter Flipse. 'Op Guilty kun je zijn wie je wilt zijn, je laten verrassen door de brede programmering, en bovenal heerlijk verdwalen met nieuwe vrienden en oude bekenden. Ik zou zeggen: komt dat zien!'

Guilty Pleasure Festival bestaat sinds 2015, en is sinds 2019 een weekendvullend festival. Op eerdere edities stonden Kris Kross Amsterdam, Captain Jack, Mental Theo, Donnie, Vengaboys, Snap! en Peter André op het podium, vaak voor het eerst, of weer voor het eerst, op Nederlandse bodem. De Early Bird-tickets zijn op het moment van schrijven al uitverkocht. Wil je deze absolute unit van een knalfestijn niet missen, wacht dan niet te lang met je kaartje kopen!

Line-up Zaterdag
  • Maxpedition Super Silent Disco
  • · show


Line-up Zondag
  • Maxpedition Super Silent Disco
  • · show