Partyflock
 
­ Nederland

Extrema lost line-up twaalfde editie

anoniem gepubliceerd op
Het elektronisch muziekfestival Extrema Outdoor heeft naar goede gewoonte de line-up in één keer aangekondigd. Het festivalseizoen wordt ingeluid in Houthalen-Helchteren met ca. 170 artiesten verspreid over 7 Districten. Gevestigde én frisse namen zoals Peggy Gou, Reinier Zonneveld, Boris Brejcha, Armand Van Helden, Amelie Lens, Joyhauser, Kerri Chandler, Job Jobse, John Digweed & Sasha en nog veel meer zakken van 26 tot en met 28 mei af naar het recreatiedomein De Plas in Houthalen-Helchteren. In totaal sieren meer dan 170 artiesten de affiche.

Opvallend is onder andere Black Coffee die zijn enige Belgische show speelt op Extrema en de relatief onbekende Afrikaanse programmatie op District 6: "De elektronische muziekscene in landen als Zuid-Afrika is enorm populair, maar veel van de lokale artiesten kunnen moeilijk doorbreken buiten hun continent. Voor veel van deze artiesten wordt dit het eerste optreden buiten Afrika."

Voor de tweede keer presenteert het festival ook op vrijdag een volwaardige festivaldag zodat bezoekers iedere dag van 12u 's middags tot middernacht uit de bol kunnen gaan, gevolgd door een afterparty voor kampeerders.