Partyflock
 

Bluetiek-In Reunion welcomes 2023

gepubliceerd door , op
Bluetiek-In Reunion
9 januari 2023
In december hebben we het jaar afgesloten met weer een super gezellige Bluetiek-In Reunion. Dit dankzij jullie! het beste publiek ever! Eigenlijk was de planning pas in maart weer de volgende editie te doen, maar door de vele emails en telefoontjes gaan we het jaar dan ook maar knallend openen met een speciale "welcome 2023" editie.

Natuurlijk laten we de nostalgische tijden van de jaren 80 en 90 weer herleven in area 1 met onze vaste DJ's, Sir Edward (aka disco Ed) Chippie en Frank G en zal in area 2 Rodney Music samen met Just Me. een lekkere mix van latin, hedendaagse afro tunes gecombineerd met wat urban ten gehore brengen. Area 3 wordt dit keer een verlengde dansvloer van area 1, dit omdat er door de drukte te weinig "vloer" om op te dansen voor jullie blijkt te zijn. De locatie zelf zag ook de grote populariteit van het concept en heeft zowel zijn garderobe als drankvoorraad vergroot.

Het belooft dus weer zo een ouderwets gezellige Bluetiek-In avond te worden met louter hoogtepunten, verrassingen, en de leukste mensen.Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid een VIP-ruimte te bestellen waar je in je eigen lounge onder het genot van een drankje en wat fingerfood kan genieten van de geweldige Bluetiek-In sfeer. De vip-lounge kan je bestellen via het info nummer.

Ik zie jullie zaterdag 28 januari bij de Bluetiek-In Reunion? Koop je tickets nu hier, dus bestel je kaartje snel want het is altijd uitverkocht!