Partyflock
 
­ Nederland

Kaartverkoop Emporium Festival kent vliegende start

gepubliceerd door , op
Emporium Festival
26 november 2022
FeestEmporium Festival · Mysteries of the Sea
Datumzaterdag 3 juni 2023
OrganisatieEmporium Site
Matrixx Site
LocatieDe Berendonck
Tickets voor Emporium Festival, dat zaterdag 3 juni op de Berendonck bij Wijchen georganiseerd wordt, vliegen deze ochtend over de digitale toonbank. In de exclusieve presale waarbij men van €10 korting profiteert, zijn deze ochtend al duizenden tickets verkocht voor het evenement.

De organisatie spreekt van een ware stormloop. "Het is fantastisch om te merken dat men nú al zin heeft in de volgende zomer en hun ticket voor Emporium vroegtijdig wil verzekeren", aldus Twan Krebbers van organisator Matrixx Events. Na 2 jaar geen festival georganiseerd te kunnen hebben, was het afgelopen mei eindelijk weer mogelijk om op De Berendonck te feesten op de muziek van meer dan 100 artiesten.

Ruim 30.000 bezoekers uit binnen- en buitenland genoten toen van muziek van bekende DJ's, artiesten en rappers; de prachtige podia over het terrein, een immense eindshow vol vuurwerk en prachtig entertainment.

Ook komende editie belooft Matrixx uit te pakken met een prachtig thema, genaamd Mysteries of the Sea, met opnieuw prachtig uitgewerkte podia en een vernieuwde line-up vol artiesten in alle genres; van house, EDM en urban tot stevige beats van hardstyle en raw. De eerste artiesten worden binnenkort bekend gemaakt door de organisatie.

De exclusieve presale loopt nog tot en met maandag 5 december door, of zolang de voorraad strekt. Je koopt dan een ticket voor Emporium Festival met €10 korting voor €55,- (incl fees). Meer informatie vind je op emporium.nl