Partyflock
 
­ Nederland

Theodor Nabuurs mystery guest op Culemborg's eerste hardtechno rave

gepubliceerd door , op
Misschien wel het meest legendarische ravers-hol van Nederland is weer open, voor degenen die de gulden nog kennen weten dat de beesdseweg in Culemborg (voormalig HappydayzZ en Crystal Venue) de place to be was met de aller dikste hardcore en hardtrance feesten. 'Hard' is dan ook het sleutelwoord hier, net als de geheel nieuwe setup van de locatie zelf. De nieuwe eigenaar van het pand, DS Party- en Eventcenter heeft er dan ook geen gras over laten groeien, met misschien wel de beste geluidsinstallatie, het meest veelzijdige lichtplafond en de supergave led-schermen heeft het alle ingrediënten in huis om opnieuw geschiedenis te gaan schrijven.

Samen de handen ineen geslagen met decoded.events gaat er nu dan eindelijk een hardtechno concept gevoerd worden in Culemborg. Met niemand minder dan Cynthia Spiering, ROD, Dikke Baap, Gladde Paling en Natte Visstick worden niet alleen bestaande hokjes genegeerd, nu wordt tevens de toon gezet op het nieuwe ravers tijdperk die we tegemoet gaan. Met niemand minder dan Theodor Nabuurs is de line-up dan eindelijk compleet gemaakt, mister trekdrop himself zal de heerlijk Filth on Acid sounds er lekker in gaan rammen na de set van Cynthia Spiering en voor de jongens die momenteel alle records verbreken met hun eclectische twist die ze aan hun beukers mee geven, Gladde Paling, Dikke Baap en Natte Visstick. "De regio onder de rivieren van Utrecht kent al jaren geen rave's meer, laat staan van dit kaliber." beschrijft Robert van decoded.events "Het is nu de bedoeling daar weer verandering in te brengen en elke editie van Most Wanted hierna te blijven verassen en Culemborg weer op de kaart te zetten met deze geweldige locatie."

"De Most Wanted serie zal zich in de kern altijd gedragen als een techno evenement, het onderscheid zich alleen om later op de avond de substromingen van techno aan te spreken, zo vloeit het eclectic over in de wat hogere bpm's en de wat hardere dreunen." voegt Sergio hier aan toe. De jongens van decoded.events zijn dan ook niet nieuw in de industrie, als artiesten zelf hebben ze de afgelopen 15 jaar een hoop gezien (en gehoord) en denken nu samen de formule van vandag gevonden te hebben.

Dat het concept gelijk aanslaat is al goed te zien in de kaart verkoop, de organisatie verwacht nu al zo'n 1000 bezoekers, uiteindelijk wordt de rem gezet op 1400 bezoekers om zo het maximale plezier voor de ravers te garanderen zonder dat ze over elkaars voeten hoeven te springen. Qua decor zal het een flinke klus gaan worden, zo'n 600 meter aan kettingen worden momenteel op maat geknipt om uit eindelijk de Berlijnse rave stijl te gaan immitiren. Naast een video crew is ook de opbouw van de polaroid stand al bezig, kortom, er wordt echt uitgepakt zaterdag 19 November. Het wordt dus zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Culemborg, DS Party- en Eventcenter ligt gelegen aan de A2 (Afslag Culemborg uiteraard) en naast het NS treinstation Culemborg op zo'n 5 minuten loopafstand.

Time-table