Partyflock
 
­ Nederland

Westerunie draait dag én nacht door tijdens het Amsterdam Dance Event 2022!

gepubliceerd door , op
Over een week barst de 26ste editie van het Amsterdam Dance Event los en wordt Amsterdam weer 5 dagen het toneel van de internationale dance-scene. Westerunie is als een van de grootste clubs van Amsterdam dit jaar voor de 14de keer (sinds de opening in 2007) onderdeel van ADE.

Met de naastgelegen Westerliefde en het Transformatorhuis zijn de 3 zalen van de Westerunie van woensdag t/m zondag het decor van maar liefst 7 feesten in 5 dagen. Dat day-raven nog steeds immens populair blijft, zelfs nu er geen 0:00 uur sluiting-restricties meer geleden zoals tijdens ADE 2022, blijkt wel uit het feit dat de feesten op vrijdag overdag met Hernan Cattaneo en Nick Warren en zaterdag overdag met The Gardens of Babylon als eerst waren uitverkocht. Met het deels overdekte Westergasterras als foodcourt en relax-area kan er met recht gesproken worden over 7 mini-festivals in het immense, industriële Westerunie complex tegenover de Gashouder.

3 feesten zijn al enkele weken uitverkocht maar zijn er nog een beperkt aantal tickets te krijgen voor de Argentijnse legende Hernan Cattaneo op woensdag, Pleinvrees op donderdag en het hedonistische Gardens of Babylon op zaterdagnacht en zondag.

Voor alle info & de laatste tickets : westerunie.nl