Partyflock
 
­ Nederland

20 jaar City of Dance festival

gepubliceerd door , op
Op 15, 16, 17 juli 2022 viert City of Dance festival het 20ste jubileum op het festivalterrein Oude Veerseweg in Middelburg. Met 200 artiesten verdeeld over 7 stages zal de festivalbezoeker zal zich wanen in een compleet verzorgde minivakantie in het altijd zonnige Zeeland.

Een muzikaal pretpark
De festival programmering is dit jaar breder dan ooit. Waar de ene bezoeker het hart ophaalt tijdens de swingende meezingers van Emma Heesters en Freddy Moreira, stampt de ander met hart en ziel de voeten in de grond tijdens een van de fenomenale sets van The Partysquad, Feest DJ Ruud of Tony Junior.

Liever een tandje harder? Geen probleem. Dit jaar is onze hardstyle stage gevuld met namen als Sefa, Phuture Noize, Spitnoise, Sound Rush en Mark with a K.

Als echte techno liefhebber ga je los op muziek van Secret Cinema, De Sluwe Vos en Benny Rodrigues en heb je meer zin in foute hits, tonnen confetti, opblaasbeesten en polonaises? Dan moet je bij Theatro zijn.

Door de focus te leggen op een divers aanbod spreekt City of Dance een brede doelgroep aan en biedt het voor ieder wat wils. Voor een onvergetelijke sfeer moedigt de organisatie de bezoekers aan om te komen stralen in een prachtige outfits.

Kunst en cultuur
Ook is er op het festival veel aandacht voor kunst en cultuur. Denk hierbij aan extravagant straattheater, bijzondere ervaringen in de Garden of Senses en kleurrijke shows bij Theatro.

Het neerzetten van een saamhorige sfeer onder deze brede doelgroep weet de organisatie organisch te doen. De bezoekers gaan iedere dag samen op ontdekkingsreis tussen de vele activiteiten die het festival te bieden heeft. Overlaad een onbekende voorbijganger met complimenten bij 'Blijtanken', oefen je DJ-skills bij de Muziekschool Zeeland, creëer je eigen bloemenkrans bij het Flower Paradise of laat je verwennen bij de massage. Ook is er een ruim aanbod aan horeca waar de festivalgangers weer kunnen opladen met luxe burgers, heerlijke ijsjes en een zonnig BBQ aanbod.

Voordelige ticketprijzen
City of Dance onderscheidt zich naast de locatie en het brede aanbod ook in de voordelige ticketprijzen. Zo ben je bijvoorbeeld als dagjesmens al klaar vanaf €43,50 (late sunday ticketprijs) en kun je een heel weekend genieten vanaf €69,50 (late weekend ticketprijs).

Ruim 95% van de tickethouders van vorig jaar heeft het gekochte ticket behouden voor de 2022 editie. Resterende tickets zijn zaterdag 1 maart in de verkoop gegaan. De tickets die gekocht zijn in 2020 en 2021 blijven gewoon geldig voor de 2022 editie.

Wil jij bij de 20ste editie van City of Dance festival zijn? Wacht dan niet te lang. De allerlaatste zaterdag, weekend en zondag tickets gaan in de verkoop. Alle informatie m.b.t. de prijzen, openingstijden en soorten tickets is te vinden op: v

Line-up zaterdag 16 juli


Line-up zondag 17 juli