Partyflock
 
­ Nederland

Zeezout festival kondigt vernieuwend programma aan

gepubliceerd door , op
Op zoek naar het onbekende keert ZeeZout terug naar Tuinen van West met een hoop nieuwe gezichten, unieke samenwerkingen en innoverende geluiden. De organisatie lanceert het festival met het statement "We are not back. We never left". Hoewel de dansvloeren twee jaar leeg zijn gebleven, is danscultuur nooit echt weggeweest. Het is nu tijd de mensen terug te brengen en hen te verbinden via deze cultuur.

De eerste naam die eruit springt is Moopie. Het opkomende Australische talent brengt deze zomer zijn gedurfde en opzwepende geluid voor het eerst naar Nederland. Een andere bijzondere nieuwe samenwerking is de set van Parris & Tammo Hesselink. Twee debuten die ZeeZout met trots claimt.

Terugkijkend naar ZeeZout Festival 2019 bleek een absoluut hoogtepunt KI/KI met haar vernieuwende geluid. Nu, bijna drie jaar later, kunnen we zeggen dat zij één van de voorlopers was in het terugbrengen van rave en trance naar de dansvloer in heel Europa. KI/KI sluit deze zomer ZeeZout Festival af.

Na lang wachten staat het razend populaire Goldband komende zomer ook eindelijk op ZeeZout. De mannen van goud stonden al lang op de wishlist en na meerdere gecancelde shows gaat het deze zomer dan eindelijk echt gebeuren. Ook de iconische Partiboi69 maakt na twee jaar uitgestelde shows in september eindelijk zijn Amsterdamse debuut.

Een aantal andere indrukwekkende nieuwe namen op het ZeeZout programma zijn D. Tiffany, Roza Terenzi, Byron Yeates en DJ Plead. Maar ook publieksfavoriet Job Jobse keert terug naar ZeeZout Festival. Naast de vijf zorgvuldig samengestelde stages, worden er drie intieme podia gehost door Radio Radio, No Clubs en de Haagse skatecrew Malie Madnezz.

ZeeZout Festival vindt plaats op 3 september 2022 in Tuinen van West in Amsterdam. Tickets zijn nu te koop