Partyflock
 

Komt het zien, komt het zien! Het circus komt naar Eindhoven

gepubliceerd door , op
Op 11 juni aanstaande keert het Brabants Verbond samen met de leukste feestconcepten uit Brabant terug en dit keer voor een heus zomerfestival! Deze dag zal bol staan van hoogstaand entertainment, waanzinnige acts en dit alles natuurlijk allemaal in een spectaculair decor. Bij 5 verschillende stages komen alle muziekstijlen aan bod. Baan je een weg door het circus, langs de theaters en de Kermis Area en beleef het circus zoals je dat nog nooit eerder hebt beleefd!

Tijdens het Brabants Verbond verbinden we de leukste feestconcepten uit het Brabantse land en combineren we muziek met theater, geweldige live acts en zelfs een kermis area! Genoeg te zien en te beleven om er een onvergetelijke dag van te maken!
De circusdirectie is wekenlang druk geweest met het programma en presenteert jullie met trots de volgende hostings:

Rewind
We spoelen terug naar de hits van toen en fast forwarden naar de hits van nu! Een unieke mix tussen The Jackson 5, Nelly, Usher, Beyoncé en het hete heden.

Terug Naar Toen
Vroeger was alles beter! Samen onze prachtige jeugd herbeleven, die prachtige jaren 90's en 00's, stiekem Breezers drinken, schuifelen en natuurlijk al die prachtige hits uit die oh zo mooie tijd! Oops.. we did it again.

Herrie met Gerrie
Een show van de meest waanzinnige danseressen, acts, deco, confetti, co2 en andere apenstreken! Daarbij worden je oortjes flink verwend door Gerrie's vrolijke sound: een mix van techhouse/disco & house klassiekertjes!

Café 't Lempke
Als je Eindhoven zegt, zeg je natuurlijk tegelijkertijd Café 't Lempke! Hét feestcafé van Eindhoven. De boel op stelten! Liters Flügel en de hits waar jij helemaal warm van wordt. De stage waar je in de lampen kunt hangen en uiteindelijk de lampen aan mag doen!

I Love Silent Disco
Kan je niet kiezen wat voor muziek je wil horen? Dan ben je bij I Love Silent Disco aan het juiste adres! 3 verschillende kleuren met 3 verschillende muziekstijlen waar jij met je vrienden los kan gaan op ieder zijn eigen voorkeur!

Kermis Arena
Samen in de zweefmolen of speel een spelletje, de Kamelenrace bijvoorbeeld. Met een mega suikerspin samen de kermis over! Ervaar het allemaal op Brabants Verbond!

Theater arena
Hier verzamelen goochelaars, cabaretiers, leeuwentemmers, vuurspuwers en andere geweldige acts. Laat je verrassen en je zult versteld staan.