Partyflock
 
­ Nederland

Voorverkoop.net, online bestellen van tickets!

gepubliceerd door , op
Het online bestellen van tickets voor evenementen is eindelijk voor iedereen beschikbaar.

Vanaf 26 augustus maakt voorverkoop.net voor iedereen die het internet op kan het kopen van tickets op veilige en heldere wijze mogelijk. Van deze dienst kan je gebruik maken zonder over een creditcard te beschikken en zonder de deur uit te gaan. De kaarten worden thuis afgeleverd.

Een creditcard hoeft dus niet voorhanden te zijn en ook de voorverkoopkosten zullen blij verrassen. De kosten kunnen een heel stuk lager uitvallen dan bij de huidige verkoopkanalen die ook online kaarten aanbieden maar waarbij geen tickets worden verstuurd zonder een creditcard transactie uit te voeren.

Naast het gemak voor de de bezoekers die nu op www.voorverkoop.net kaarten kunnen bestellen, is deze dienst ook ideaal voor iedere organisator. Een groot deel van de ticketing activiteiten kan aan voorverkoop.net worden uitbesteed. Met de management tool die voor organisatoren beschikbaar komt kan ieder evenement ook nog een online worden beheerd. Iedere organisator heeft nu de beschikking over een online verkoop kanaal die past bij hun doelgroep. Daarnaast kunnen organisaties de voorverkoop van het evenement online volgen.

Voorverkoop.net richt zich alleen op verkoop via internet en werkt niet met afhaalpunten. De online voorverkoopservice kan uitstekend naast de reeds aanwezige verkoopkanalen opereren en invulling geven aan de tot nu toe onderbelichte online verkoop.

Iedereen kan nu gratis kennis maken met deze service en kans maken op de gratis kaarten die hiermee te verdienen zijn. Nieuwsgierig?? www.voorverkoop.net

7 opmerkingen

Hey de site van een collega van me :)

Zeker aan te raden mensen, pleur meerdere kaartjes in je winkelwagen et voila :D

Ze zijn ook een stuk goedkoper...
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 48346, 59806}
Ziet er leuk en veelbelovend uit, alleen staan er nu nog bijna geen feesten in!

Ik hou het zeker in de gaten :)
 
www.dancetickets.nl doen dit al jaren en die hebben indrukwekkende feesten, van Awakenings tot Flatliners van Reactor tot Mindstorm

OUD Nieuws
ze hebben nog maar 1 feest :S
 
kaarten voor 2-dance zijn ook online te bestellen.. maar lekker gewoon op www.2-dance.com
Ja net begonnen zijn ze... aanvragen voor meer feesten lopen geloof ik nog.
 
oud of niet,nog maar weinig feesten of niet...

ik hoef niet meer te zoeken,ik heb het weer gevonden op mijn eigenste site...
bedankt thommie,je blijft me verbazen!!!!!!!!!!!