Partyflock
 
­ Nederland

Dj-duo Lucas & Steve treedt op voor de koninklijke familie

gepubliceerd door , op
© Ole Rethans
Dj-duo Lucas & Steve treedt op voor de koninklijke familie
23 maart 2022
Lucas & Steve draaien op Koningsdag voor de koninklijke familie in Maastricht. Het van oorsprong Maastrichtse duo zorgt samen met de strijkers van de Philharmonie Zuidnederland voor een live muziekspektakel op de Graanmarkt. Het complete programma werd vandaag bekend gemaakt. Lucas & Steve maakten de aankondiging mee vanaf hun optreden op het evenement Tomorrowland Winter in Frankrijk.

Lucas & Steve kunnen hun geluk niet op: "Het is sowieso al zo fantastisch dat we weer mogen en kunnen optreden! Een enorme eer om dit voor het koningshuis te mogen doen op de plek waar wij geboren en getogen zijn. Dit is echt een kroon op onze carriëre".

Lucas & Steve zijn op Koningsdag niet alleen te zien in Maastricht. Ze gaan na Maastricht door naar Breda voor 538 Koningsdag en Kingsland Rotterdam. Vanaf daar vliegen de heren met een helikopter naar Groningen om daar de dag af te sluiten. Ook werd vandaag een extra editie van Vrienden van Amstel aangekondigd. Het duo is voor eerst op dit evenement te zien. Naast Nederlandse evenementen zijn Lucas & Steve ook in het buitenland enorm populair. Zo ze draaien deze week op Tomorrowland Winter en zijn alleen al tot aan april te zien op Pharaonic Festival in Frankrijk, Creamfields in Chili en Sunice Festival in Zwitserland.