Partyflock
 
­

Vengaboys & Timmy Trumpet droppen last minute soundtrack van de zomer

gepubliceerd door , op
Vengaboys droppen dé last minute soundtrack van de zomer. Dit keer hebben ze niemand minder dan de Australische dj-sensatie Timmy Trumpet aan boord gehaald voor een upgrade van de wereldhit 'Up & Down'.

Het is een van die iconische Vengaboys nummers die onophoudelijk generaties met elkaar verbindt en de nummer 1 positie behaalde in de Amerikaanse Billboard Dance Chart. Ook een paar maanden geleden opnieuw toen de 'Up & Down challenge' viraal ging op TikTok en meer dan 150.000 fanvideo's opleverde, waaronder die van de Britse popster Olly Murs en megaster Jason Derulo.

Zelfs nu Venga Airways tot nader order aan grond staat worden Vengaboys meer dan een half miljard keer afgespeeld. De clubhits van Timmy Trumpet zijn goed voor 1 miljard streams. Kortom: een 'match made in party heaven'

Vengaboys: "We volgen Timmy al sinds zijn sensationele gigs bij Tomorrowland. Tijdens onze Australische tour kwamen we in zijn studio in Sydney terecht en hebben voor de fun een festival versie gemaakt van Up & Down. We voelden meteen dat het raak was en zaten te gillen van het lachen!"

Timmy Trumpet: "Artiesten als Vengaboys hebben de muziek die ik vandaag de dag maak enorm geïnspireerd. Dus toen ik de kans kreeg om met zo'n iconische groep te werken, hoefde ik hier geen moment over na te denken. Vanaf het allereerste moment dat ik 'm tijdens een gig liet horen, waren de reacties zo overweldigend dat wij de plaat gewoon moesten uitbrengen!"Vengaboys zijn de #1 party-act van Europa. Met multi-platina hits als We Like To Party! (The Vengabus), Boom Boom Boom Boom!! and We're Going To Ibiza!, hebben ze zeven top tien hits gescoord, zijn twee keer op de eerste plaats binnengekomen in de UK Top 40 en hebben aan de top van hitlijsten gestaan in meer dan veertig landen.

De Australische Timmy Trumpet is de go-to headliner op elektronische dance festivals in Europa, zoals Creamfields en Tomorrowland waar zijn optreden de meest bekeken set aller tijden is op YouTube. In april bereikte hij zeven miljoen fans over de hele wereld, toen hij tijdens de lockdown in Sydney optrad vanuit zijn eigen appartement.

1 opmerking

"iconische groep" :-)