Partyflock
 
­

Ricardo Moreno maakt track met jeugdheld Vince

gepubliceerd door , op
Ricardo Moreno heeft een samenwerking te pakken met zijn jeugdheld DJ Vince. De twee kennen elkaar al sinds de jaren '90 en in de loop der tijd onstond een goede vriendschap. Nadat bleek dat de mannen dezelfde muzikale raakvlakken hadden besloten ze samen de studio in te duiken, met 'Clap Your Hands' als gevolg. Ricardo Moreno is met verrassende collabs en variërende stijlen bezig om een eigen discografie op te bouwen die precies bij hem past en waar hij happy van wordt. Vince heeft al sinds de jaren '90 succes als DJ en scoorde met The Darkraver de hit 'Thunderground'. 'Clap Your Hands' is vanaf vandaag beschikbaar op alle online streamingplatformen.

Ricardo Moreno: "Vince is qua dj-skills écht mijn jeugdheld. De snelheid en behendigheid in mixen en scratchen is fantastisch om te zien. Dat ik als liefhebber van zijn dj-skills/muziek uiteindelijk ook als buddy zo dichtbij hem kon komen en van hem kon leren ervaar ik nog steeds als magisch."

Vince: "Dat wij samen in de studio zaten was meteen een succes, we vulden elkaar goed aan en we wisten beiden welke kant we op wilden. Na een paar free releases/bootlegs zijn we onlangs dan ook de studio ingedoken met plannen voor een echte release, die is er dan nu in de vorm van 'Clap Your Hands'. Hier zal het zeker niet bij blijven want naast de klik in de studio zijn we in ons privé leven ook beste maatjes geworden."

Bekijk de videoclip van 'Clap Your Hands' hier


Ricardo Moreno
Ricardo van Nies heeft het grootste gedeelte van zijn leven besteed aan muziek. Hij begon zijn carrière in de jaren '90 als DJ in de hardere stijlen van de scène en produceert sinds enkele jaren ook zijn eigen muziek. Ricardo Moreno's stijl laat zich omschrijven als energiek met een positieve twist. Eerder had hij groot succes met de track 'City Streets' samen met Charly Lownoise en Re-Style, die aandacht kreeg van radiozender SLAM! en RTL Boulevard. Daarnaast bracht hij muziek uit op labels als BEYOURSELF Music en bracht hij geprezen remixes en bootlegs uit. De dj/producer stond op festivals als Dance Valley, Intents Festival, Ground Zero en Harmony of Hardcore.

Vince
Vince staat bekend om zijn mix en scratch-skills. Met zijn energieke DJ-set speelde hij op grote evenementen als Masters of Hardcore, Qlimax, Mindcontroller, Thunderdome, Hellraiser, DefQon en vele anderen. Vince treedt op in onder andere Nederland, Italië, Duitsland, België en Zwitserland.