Partyflock
 
­ Nederland

Succes V.E.T. brengt nieuwe editie voort

anoniem gepubliceerd op
20 augustus wordt wederom een avond om niet te vergeten. Na het succes van V.E.T. op 9 juli is het vanzelfsprekend dat een nieuwe editie de Liptonice Beach Lounge op het Zwarte Pad in Scheveningen voor een tweede keer op zijn kop gaat zetten. Victor Coral, Gisberto, Billy the Klit, Jordi Bouman en Jason & The Argonauts zullen samen het feestpubliek op het strand de aandacht geven die zij verdienen. Een heerlijke tijd breekt aan op het moment dat de naald het eerste vinyl raakt op V.E.T.!

De Liptonice Beach Lounge is al de hele zomer het best bezochte feeststrand van scheveningen. Het is een beachclub die uitermate geschikt is voor intieme feesten en het is de juiste locatie voor een goede sfeer. De zon, de zee en het strand van het Zwarte Pad maken dit de perfecte locatie voor een beach evenement van dit kaliber.

Victor Coral
Victor Coral, vooral bekend van de RUSH feesten, zal een nieuwe waarde geven aan het begrip beachfeesten. Deze man wordt overal gerespecteerd om zijn draaikunsten en heerlijke beats. Zijn ervaring van feesten zoals ‘Extrema’ en ‘Dancevalley’ zal zorgen voor een intieme sfeer met het mooie publiek van V.E.T.

Billy the Klit
De welbekende Billy the Klit is bezig met een grote opmars om de dance in nederland te vernieuwen met een retro, funky en zeer originele stijl. Mensen die hem al hebben kunnen aanschouwen op feesten zoals ‘Hype’ en ‘Loveboat’ weten dat Billy the Klit er een echt feest van maakt en er ook voor zal zorgen dat iedereen met een brede glimlach los zal gaan.

Jordi Bouman en Gisberto
Jordi Bouman en Gisberto lieten het publiek met kippenvel en een warme gloed over het lichaam in dansvreugde uitbarsten op de voorgaande editie en zullen daarom weer plaatsnemen achter de draaitafels. Ze hebben allebei hun eigen set op V.E.T. en gaan als de regionale progressive helden er weer tegenaan. Jordi stond op 17 juli ook al eerder in de Lipton Ice Beach Lounge toen hij moest warmdraaien voor Stef Vrolijk op ‘Everybody’.

Jason & The Argonauts
Om toch de diepgang van de muziek in de feestvreugde te mengen zullen deze drie mannen een kwalitatief hoogstaande liveset neerzetten. Geen elektronisch snufje is hen onbekend. Ervaring vertelt ons dat een liveset van dit formaat fascinatie en respect voortbrengt. De echte kenners zullen dan ook niet worden teleurgesteld met dit optreden.

De aanvang van dit strandfeest is 22.00 uur en het zal doorgaan tot 4.00 uur. De Liptonice Beach Lounge is gelegen aan het strand van het Zwarte Pad (Noorderstrand) in Scheveningen. De kaarten van V.E.T. gaan in de voorverkoop voor €8,-. Aan de deur zullen de kaarten worden verkocht voor €12,-. De voorverkoopadressen zijn Hype Kappers (Den Haag), Rythm Import (Den Haag), Meatpoint (Voorburg) en de Liptonice Beach Lounge.

22 opmerkingen

 
uhhh dat wordt vet?
 
ooo
 
Dat word weer gezellig!!!!
 
Wie is Victor Coral?? :P
 
en WEER ben ik er niet :S
haha self promotor...

wordt een toppertje... (Y)
 
Ben dit keer wel aanwezig!
Ben benieuwd Jason :-)
 
:bounce: :bounce: :bounce:
 
Zin in!!!!!

Was erg goed de laatste keer! Het beste strandfeest van dit jaar tot nu toe hoewel Everybody 4 Free ook heeel erg leuk was.
Ligt eraan hoe laat ik naar de volgende dag Mysteryland ga, en of ik er ga werken, dus of ik niet al vrijdag wegga....

Maar ik wil wel en als het lukt ben ik er zeker bij! B)
 
Ik boycot ID&T voor het leven dus mij maakt het echt niet uit.
hehe kijk 's aan...
Ik ben er dit keer ook bij :D
Wel balen idd dat de volgende dag ML is, die kaarten liggen al klaar :/

Maar ben er cker bij, misschien niej tot erg laat maar ik zal er zijn! Ben erg benieuwd en wil dit absoluut niet missen :D

(K)
 
Alsof je om 9 uur opstaat om naar Mysteryland te gaan.

Je hebt nog zat tijd en ik vind dit persoonlijk veel leuker dan een mysteryland.
 
ben erbij!!!!!!!!!!!!!
Goede Line-up, lijkt me wel een leuk sfeertje daar. Who knows...
I'll Be there! (Y)
Laatste V.E.T was ook super!!
dus ik zal me nu ook wel weer vermaken ;)
laatste aanpassing