Partyflock
 
­

Jebroer brengt Nederlandse deel van drietalig album 'Zes Sechs Six' uit

gepubliceerd door , op
afbeelding Jebroer brengt Nederlandse deel van drietalig album 'Zes Sechs Six' uit
ArtiestJebroer
Jebroer brengt vandaag het Nederlandse deel van zijn internationale drieluik 'Zes Sechs Six' uit. Op het album 'Zes' bewijst Jebroer wederom dat hij niet in een hokje te plaatsen is en zijn eigen, unieke mix van verschillende genres maakt. De rode draad in het album is Jebroers constante zoektocht naar de balans tussen goed en slecht. Jebroer zegt hierover: "Op dit album probeer ik je mee te nemen in mijn gedachtegang over het leven, de dood en de hel. Ik neem vaak risico's en leef op het randje. Daarom lijkt de hel mij veel gezelliger, daar zitten de meeste mensen waar ik me mee kan identificeren.". Het album bestaat niet alleen nieuwe muziek, maar ook de eerder uitgebrachte hits als 'Rebel' met Regi, 'Machinegeweer' met Sjaak en zijn eigen track 'Naar De Hel'. 'Zes' komt uit bij ROQ 'N Rolla Music en is overal te streamen.Internationaal succes
Het album 'Zes Sechs Six' van Jebroer bestaat uit een Nederlands, Duits en Engels deel, dat internationaal wordt uitgebracht. Van het Duitse deel 'Sechs' verschenen al singles die over de grens grote successen hebben behaald. Jebroers vorige Duitse nummer 'Mutter' kwam op #1 in de Beatport Hard Dance lijst, zijn vertaalde hit 'Kind Eines Teufels' heeft maar liefst 18 miljoen streams en bij de samenwerking 'My Gabber' met het Duitse icoon Scooter staat de teller op 13 miljoen streams. De complete albums van 'Sechs' en 'Six' verschijnen later dit jaar.

Jebroer
Jebroer is goed bezig om zijn droom om internationaal door te breken te verwezenlijken. De artiest is inmiddels een bekend gezicht in België en zijn Nederlandse hits 'Marathon', 'Engeltje', 'Leven Na De Dood' en 'Kind Van De Duivel' zijn op de Radikal EP succesvol vertaald naar het Duits. De nummers slaan enorm aan bij onze Oosterburen, maar veroveren ook Oostenrijk en Zwitserland. Zijn vorige single 'Weltuntergang Hymnen' paste precies bij de huidige situatie. Jebroer brengt op dit moment internationaal singles uit die op zijn drietalige album 'Zes Sechs Six' zullen komen te staan.

1 opmerking

Jebroer :gaap: