Partyflock
 
­ Nederland

Stereo Sunday gaat toch door

gepubliceerd door , op
Stereo Sunday Thuisfestival
26 juni 2020
Thuis de volledige festivalbeleving nabootsen: muziekfestival Stereo Sunday faciliteert op zaterdagavond 4 juli een thuisfestival, compleet met livestream, eten, drinken en aankleding voor in huis.

Op 3 & 4 juli zou normaal gesproken de Summer Carnival editie van Stereo Sunday gevierd worden in het Julianapark in Venlo. Helaas gooit de coronacrisis dit jaar roet in het eten en is een 11e editie niet mogelijk. De organisatie zit niet bij de pakken neer en organiseert op zaterdagavond 4 juli een thuisfestival. "Het is de bedoeling dat onze bezoekers nu zelf hun woonkamer of tuin ombouwen tot festivalterrein met allerlei Stereo Sunday attributen. Stereo Sunday zorgt nog steeds voor de muziek middels een livestream. Tijdens deze livestream komen verschillende grote DJ's hun opwachting maken en komen er speciale momenten uit het verleden voorbij. "Het wordt een complete TV-productie" aldus Mark Boots, Hoofd Marketing & Communicatie bij Stereo Sunday.

Livestream
Om 20:00 uur zal de eerste artiest zijn opkomst maken tijdens het thuisfestival. De line-up blijft nog even geheim, maar wordt binnenkort bekend gemaakt. Iedereen die weleens op het festival is geweest weet dat het festival bekend staat om een brede programmering, dat zal ook nu het geval zijn. De livestream is gratis te volgen via facebook en stereosunday.nl en is voor iedereen toegankelijk.

De complete thuisbeleving
Om de thuisbeleving compleet te maken biedt de organisatie pakketten aan waarmee woonkamers kunnen worden omgetoverd tot festivalwalhalla's. Compleet met bier, wijn, hapjes, festivalborden en versiering. Pakketten zijn vanaf vanavond 19.00 uur verkrijgbaar via stereosunday.nl