Partyflock
 
­ Nederland

Releases Boris Brejcha in 2020

anoniem gepubliceerd op
Releases Boris Brejcha in 2020
2 april 2020
Boris Brejcha heeft zijn eigen music genre gecreeërd high tech minimal in 2012. Er wordt wel gezegd dat dit "de intelligente muziek van morgen" is. Na zeven jaar samenwerking met Harthouse en zijn vierde album "Feuerfalter". Boris richtte zijn eigen label op genaamd "Fckng Serious". Samen met zijn beste vrienden Ann Clue en Deniz Bul. Ze willen hun idee verspreiden van goede muziek en serieuze feesten rond de hele wereld.

In 2020 begint zijn succesverhaal meer belovend te worden dan in het vorige jaar. Hij startte het jaar met een album waar men lang op heeft gewacht en is op TV verschenen tijdens een Duitse talkshow. Zijn naam komt steeds vaker voor op line-ups van de meest bekende festivals op de wereld. Verenigde Staten, Brazilië, Argentinië, Italië, Spanje, Chili, Colombia zijn maar een paar landen waar Boris Brejcha heeft opgetreden dit jaar. Naast een documentaire over zijn leven, kijkt men uit naar nog meer verrassingen dit jaar. Momenteel staat hij op plaats 86 in de DJ Mag. Houd hem zeker in de gaten.

Dit jaar heeft hij nog meer releases uitgebracht zoals Violet Pill EP, Thunderstorm EP, "Livestream" EP Part 1 & 2. De "Livestream" release is opgedeeld in 2 delen, tot wat nu toe bekend is.

De Violet Pill EP bestaat uit de tracks Violet Pill, On His Way en Babamba. De grootste aanrader is On His Way, vanwege de mysterieuze en futuristische flow die deze track heeft. Er moet een transitie plaatsvinden is de boodschap van de track, iets wat mondiaal op meerdere manieren kan worden opgevat. Met deze EP geeft Boris Brejcha meer transitie aan de dance wereld. Hierin komt zijn unieke sound herkenbaar naar voren. De complete release verdiend een 7,5.



De Thunderstorm EP bestaat uit de tracks Thunderstorm, The Awakening, Nothing Seems To Be & Titelbild. De grootste aanrader van deze EP is Titelbild. De sterke boodschap die dit nummer over brengt voelt aan als dat iedereen een spiegelbeeld voor moet houden en dat men zichzelf te graag in een titelbeeld ziet verschijnen. Hoe men zich voordoet is niet altijd hoe men is. De track heeft melancholische synths, goede distorted bass, een lekkere drive en een spectrum van vele geluidseffecten. Een combinatie van lichte en duistere sounds in goede balans. Deze release verdiend een 8,5.



De Chameleon Livestream Part 1 bestaat uit de tracks Chameleon, Face Slap, Panic Room en The Final. De grootste aanrader is The Final, deze track stond al langer gepland voor een release. Uiteindelijk is deze uitgekomen en het wachten wordt beloond. Een lekker euforische track waar je op kan blijven dansen in de zomernachten op vele festivals. De uitgebalanceerde melodieën en synths in deze track geven je een feel-good ervaring van het hoogste niveau. Laat het feest maar beginnen, als deze track door de speakers klinkt. Deze release verdiend een 7+.



De Cocoloco Livestream Part 2 bestaat uit de tracks Cocoloco, Eternity, Ducktape, Heaven Trip en Silberglanz. De grootste aanrader is Eternity, vanwege de rijke trance-invloeden in de track. Vaker zegt hij dat hij zijn sound baseert op bijvoorbeeld artiesten zoals Armin van Buuren en Tiësto. In deze track kun je dat goed terug horen. Je hoort ook een futuristische sound terug, opgevuld met veel geluidseffecten om op te bouwen naar de climax in de track. Het geeft fijne summervibes en danst zich heerlijk weg op een festival. Zet het volume op maximaal en gaan. Deze release verdiend een 9.



Hopelijk komt hij in de toekomst met meerdere releases die ons zullen verrassen. Al zijn releases zijn prima en er valt weinig over op te merken. Zijn muziek heeft duistere en lichte sounds, die goed in balans zijn. Misschien dat iemand anders een andere mening toebedeeld is. Over smaak valt in ieder geval niet te twisten.