Partyflock
 
­

Jebroer brengt eerste single Duitstalige gedeelte album 'ZesSechsSix' uit

gepubliceerd door , op
afbeelding Jebroer brengt eerste single Duitstalige gedeelte album 'ZesSechsSix' uit
ArtiestJebroer
Jebroer brengt vandaag de eerste single van het Duitstalige gedeelte van zijn aankomende album 'ZesSechsSix' uit. Dit album bestaat uit een Nederlands, Engels en Duits gedeelte, wat internationaal uitgebracht zal worden. 'Wunderbar' is een Duitse Hardstyle track met een hypnotiserend randje waarop je de hele nacht los kunt gaan. Het nummer is een samenwerking met Dr Phunk, eerder maakten zij samen hits als 'Engeltje' en 'Leven Na De Dood', die op miljoenen streams konden rekenen. De bijbehorende videoclip laat het verhaal zien van een sprookje dat uitmondt in een ware nachtmerrie en past compleet bij de vibe van het nummer. Jebroer heeft bij onze Oosterburen al langer succes: zijn vorige Duitse nummer 'Mutter' kwam op #1 in de Beatport Hard Dance lijst, zijn vertaalde hit 'Kind Eines Teufels' heeft maar liefst 18 miljoen streams en bij de samenwerking 'My Gabber' met het Duitse icoon Scooter staat de teller op 13 miljoen streams. 'Wunderbar' komt uit via ROQ 'N Rolla Music en is vanaf vandaag overal te beluisteren.

Jebroer: "Als je in een Nederland in een kroeg aan mensen gaat vragen welke Duitse woorden ze allemaal kennen is het meestal: Super! Mega! Fett! Fantastich! Wunderbar! Ik vond het leuk om een track te maken die bij dit gevoel aansluit, lekker een avond helemaal klem zuipen en losgaan op deze tekst!"

Bekijk de videoclip van 'Wunderbar'Jebroer
Jebroer is goed bezig om zijn droom om internationaal door te breken te verwezenlijken. De artiest is inmiddels een bekend gezicht in België en zijn Nederlandse hits 'Marathon', 'Engeltje', 'Leven Na De Dood' en 'Kind Van De Duivel' zijn op de Radikal EP succesvol vertaald naar het Duits. De nummers slaan enorm aan bij onze Oosterburen, maar veroveren ook Oostenrijk en Zwitserland. ZIjn vorige single 'Weltuntergang Hymnen' paste precies bij de huidige situatie. Jebroer brengt op dit moment internationaal singles uit die op zijn drietalige album 'ZesSechsSix' zullen komen te staan.