Partyflock
 
­

Dimitri Vegas & Like Mike, W&W en Fedde Le Grand slaan handen ineen voor nieuwe klapper · Clap Your Hands

gepubliceerd door , op
Dimitri Vegas & Like Mike, het welbekende Belgische DJ/producer-duo, hebben onlangs alle zeilen bijgezet om hun fans met nieuw materiaal en door de lockdowncrisis te slepen. Eerder releaste het duo al 'Raver Dome' met Steve Aoki onder hun 3 Are Legends-alias (met Justin Prime en Sandro Silva) en gaven ze hun volgers een flinke dosis Tomorrowland-magie middels hun 'Garden Of Madness'-megamix, en nu komt daar een nieuwe klapper bij: 'Clap Your Hands', een samenwerking met Smash The House-stamgasten W&W en hitmachine Fedde Le Grand.

Luister naar Dimitri Vegas & Like Mike x W&W x Fedde Le Grand – Clap Your Hands'Clap Your Hands' begint met een gevocodeerde vocal die fans aanzet om mee te klappen terwijl de intensiteit van de opbouw de pan uit rijst. Fragmenten van de hoofdmelodie houden luisteraars vervolgens op het puntje van hun stoel, waarna de track een korte stilte inglijdt om vervolgens met grootse tonen uit haar voegen te barsten. Het tweede deel van de track verweeft beide elementen tot een fenomenaal, hyperenergiek geheel, waardoor deze plaat fans op elk moment in beweging krijgt, waar ze ook zijn als de track door de speakers blaast.

Dimitri Vegas & Like Mike zijn de laatste tijd druk in de weer geweest om hun recente tourvrije periode ten volste te benutten, gedreven door dezelfde tomeloze toewijdijng die hen aan het einde van 2019 voor het tweede jaar op rij de titel van #1-dj's van de wereld opleverde. 'Clap Your Hands' is een belichaming van die ambitie en bezieling, en de bijdragen van Fedde Le Grand en W&W sluiten daar naadloos op aan. Het resultaat spreekt dan ook voor zichzelf: 'Clap Your Hands' is een hoogwaardig samenspel van drie artiesten die exact weten hoe ze het publiek uitzinnig kunnen krijgen.