Partyflock
 
­

Terugblik Pleinvrees

gepubliceerd door , op
afbeelding Terugblik Pleinvrees
OrganisatiePleinvrees Site
30 mei 2020, NDSM werf Amsterdam; het had zo ongeveer de 115e feestje moeten worden van de Pleinvrees crew! En als we zeggen dat we er akelig veel zin in hadden dan drukken we ons nog voorzichtig uit. Ook al is er natuurlijk de teleurstelling van het niet doorgaan, met die ruim 100 voorgaande edities zullen jullie begrijpen dat er ontelbaar mooie herinneringen zijn! Ga met ons mee in de trip down memory lane met de terugblik van Pleinvrees.

Tal van Festivaledities en livesets
Pleinvrees is al 9 keer op tournee gegaan door Nederland en heeft daarbij in 14 steden de tent op z'n kop gezet. Er zijn zelfs uitstapjes gemaakt naar Berlijn en Luik! In al die jaren is de herkenbare Pleinvrees sound altijd gebleven: meeslepende melodieuze muziek, veel live DJ sets en altijd een gekkenhuis!

Mocht je nou net zo'n fan zijn als wij, knal dan de Soundcloud pagina van Pleinvrees even in je favorieten:
Hier staan een slordige 291 sets van de afgelopen jaren en er is al bijna 7,5 miljoen keer gestreamd. Dat moét dus wel de moeite waard zijn ;-) Bovendien wordt er heel regelmatig een nieuw huzarenstukje geüpload!

Trip down memory lane
En om vandaag tóch een beetje te kunnen genieten van alles wat Pleinvrees is, hebben ze alle archieven doorgespit en zijn alle hoogtepunten verzameld in deze trip down memory lane!

Lekker zwijmelen en terug naar jouw favoriete Pleinvrees herinnering!Wat de komende tijd precies gaat brengen is nog even een geheim, dat hangt natuurlijk ook een beetje af van hoe de huidige situatie zich gaat ontwikkelen. Maar Pleinvrees broedt wel op spannende dingen, voor zowel grote als kleine aantallen bezoekers. Als we alvast naar volgend jaar kijken, dan moet het helemáál een klapper worden want dan bestaat Pleinvrees 10 jaar.
Houd ze in elk geval in de gaten, dat doen wij in elk geval wel!