Partyflock
 

Vooruitblik Central Park

gepubliceerd door , op
Vooruitblik Central Park
25 mei 2020
Zet 5 juni 2021 met een dikke pen in je agenda: Central Park zal jullie voorzien van een muzikale picknick om niet te vergeten. Met een nieuwe locatie staat de organisatie te springen om een dag te verzorgen vol ambachtelijk bereid eten, fijne wijnen, heerlijke speciaalbieren en natuurlijk de leukste rock en pop van Hollandse bodem.

De headliners van 2020, waaronder Kensington, DI-RECT en Chef'Special gaan er alles aan doen om er ook bij te zijn 2021 en er een dag vol ambiance van te maken. Ook kun je met je geliefde of beste vriend🇮🇳 in zwanenbootjes varen over het zwanenmeer en het festival van boven bekijken in het reuzenrad.

Nieuwe locatie Central Park bekend!

Central Park is al enkele jaren op missie om de perfecte groene locatie te vinden. Zo heeft het festival plaatsgevonden aan de plassen van Down Under in Nieuwegein en aan het water van recreatieterrein Strijkviertel in Utrecht. Met de nieuwe locatie gelooft Central Park de perfecte plek te hebben gevonden.

Nieuwsgierig? Geniet van deze mooie dronebeelden van het nieuwe terrein van Central Park:



Park Transwijk, het mooiste decor van Utrecht, is waar we vandaag hadden genoten van een tochtje over het zwanenmeer. Waar we onze smaakpapillen hadden geprikkeld en waar we hadden gedanst, gezongen en genoten tot de laatste seconde. Hier had het moeten gebeuren.

En hier gaat het ook gebeuren op 5 juni 2021! Wij hebben nu al zin om lekker te eten, een speciaalbiertje te bestellen en op ons picknickkleed te genieten van de heerlijke sfeer van Central Park!