Partyflock
 
­

Terugblik Loveland van Oranje

gepubliceerd door , op
afbeelding Terugblik Loveland van Oranje
OrganisatieLoveland Site
We hadden een fantastisch 25 jarig jubileum kunnen vieren op Loveland van Oranje. De ticketsale was 6 februari van start gegaan en was binnen 3 weken compleet uitverkocht! Wauw! Was jij ready to be cheeky voor Loveland van Oranje? Wij wel! En wij brengen jou de Loveland van Oranje feelings terug in deze terugblik. Wij hebben een heerlijke aftermovie van 2019 voor jou geselecteerd en daarbij meer informatie over de livestreams.

Aftermovie Loveland van Oranje


Loveland Rooftop Sessions
Wisten jullie dat het eerste officiële Loveland feest plaatsvond op 30 april 1995 tijdens Koninginnedag? Sinds die tijd heeft Loveland nog nooit een koninklijk feestje overgeslagen. Omdat ze ook dit jaar niet geruis aan jullie voorbij willen laten gaan, zullen ze deze koningsdag wat feestelijkheid in je woonkamer bezorgen samen met een indrukwekkende line-up zoals je van Loveland gewend bent. Houd dit artikel komende dagen in de gaten voor een update…

Loveland Festival
Bestaat nu 25 jaar en wordt altijd gevierd met heerlijke techno in het mooie Sloterpark te Amsterdam.

Loveland van Oranje
Is er een betere manier om Koningsdag te vieren in Amsterdam? De meeste artiesten droppen hier een speciale back2back set.

Loveland ADE
Tijdens ADE organiseert Loveland op twee locaties maar liefst vijf evenementen die in de laatste jaren keer op keer uitverkopen.

909 festival
Een hommage aan de Roland TR-909, de iconische drummachine die aan de wieg stond van de house en techno van vandaag.

Duurzaamheid staat voorop bij Loveland Events. Zo hebben zij het initiatief genomen in 2018 voor op alle Amsterdamse organisaties om de PET-recycling te benutten. Daarnaast is sinds 2004 het organiseren van duurzame evenementen voor Loveland een prioriteit en zijn zij trots op het feit dat zij het Bronzen Label dragen sinds 2005. Zeker iets om trots op te zijn! Je kan HIER meer lezen over hoeveel bekertjes zij hebben gerecycled en een leuk filmpje hoe het recycle systeem werkt.

We zijn nog niet klaar, houd dit artikel in de gaten op Koningsdag!