Partyflock
 
­ Nederland

Kingdance Zwolle 2020
Line-up Release + Ticket Info

gepubliceerd door , op
Twee gigantisch dikke outdoor area's, super vette podiums, alléén de beste artiesten van dit moment, spectaculaire shows én dedicated bezoekers die keihard uit hun dak gaan. Dat zijn in 2020 dé ingrediënten voor een onvergetelijke editie van Kingdance Zwolle!

Het festival, wat vandaag de dag ruim 30.000 bezoekers uit heel Nederland trekt, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste en dikste outdoor festival op Koningsdag en dat gaat in 2020 niet anders zijn. Check hieronder de moddervette line-up, meld je aan als Ambassadeur, bekijk de aftermovie van 2019 en zorg dat jij op zaterdag 25 januari om 10:00 uur klaar zit om je Early Bird tickets te bemachtigen!



Ambassadeur worden?
Ook dit jaar werkt Kingdance weer met een speciaal Ambassadeur programma. Wil jij sparen voor merchandise van bijv. Radical Redemption of Famke Louise? Meld je dan NU aan als ambassadeur van Kingdance, verkoop tickets mét korting aan je vrienden én spaar direct punten die je uit kunt geven aan exclusieve beloningen zoals gratis tickets, munten, hotelovernachtingen én hele toffe merchandise. Check kingdance.nl

Ticketverkoop
Op zaterdag 25 januari 10:00 uur start de officiële Early Bird verkoop van Kingdance op kingdance.nl. Early Bird tickets kosten slechts €15,- (ex. fee) en zijn zeer beperkt verkrijgbaar. Wanneer de Early Bird tickets zijn uitverkocht start direct de Discount Ticketverkoop á €17,50 (ex. fee). Let op! Kingdance was in 2019 ruim van tevoren uitverkocht. Scoor je ticket op tijd om teleurstelling te voorkomen!

Aftermovie 2019
Bekijk hier de official aftermovie van Kingdance Zwolle 2019. Vanuit heel Nederland kwamen afgelopen jaar een record aantal bezoekers (30.000) naar Zwolle om er één groot oranje-feest van te maken! Link: