Partyflock
 
­ Nederland

Draaimolen start een eigen artiesten agency

gepubliceerd door , op
Draaimolen start een eigen artiesten agency
7 januari 2020
OrganisatieDraaimolen
Om lokaal talent te ondersteunen, lanceert Draaimolen een eigen artiestenbureau met twee nieuwe namen op het roster!

Bekend van hun evenementen en de inzet voor de scene in hun thuisstad Tilburg, gaat Draaimolen een stapje verder met de lancering van een eigen artiestenbureau en nemen Julie en French II mee onder hun vleugels.

Julie is geen onbekend gezicht meer bij Draaimolen evenementen. Zo heeft ze onder andere al op de line-up gestaan tussen grote namen als: Marcel Dettmann, Dasha Rush en Barker. De voormalig resident van Gin Fizz en Suburban Disco is in de afgelopen jaren hand in hand gegroeid met Draaimolen en heeft inmiddels al een flinke achterban op weten te bouwen in Tilburg.

De tweede artiest die zich aan heeft gesloten bij de nieuwe Agency is French II, die in de beginjaren van Draaimolen onderdeel uitmaakte van de organisatie en zich inmiddels volledig heeft gestort op zijn muziekcarrière. De DJ/producer heeft recentelijk zijn nieuwe EP uitgebracht 'Hytune/Quite OK' op het label Intercept welke al meerdere keren voorbij gekomen in sets van artiesten als: Call Super, Stenny, Phillip Jondo, TSVI en re:ni.


Draaimolen benadrukt het tijdelijke- en exclusieve karakter van de agency - beide artiesten staan namelijk maximaal voor één jaar getekend. ''We hebben besloten om deze agency te openen om Julie en French II te helpen met een jump-start van hun muziekcarrière'', vertelt Milo van Buijtene, oprichter van Draaimolen. ''Na een jaar hopen we dat beiden een andere agency gevonden hebben waar ze nog verder kunnen bouwen aan hun toekomst'.

Meer informatie over Draaimolen Agency kun je vinden op de website: draaimolen.nu.