Partyflock
 
­ Nederland

Paaspop breidt line-up uit met 27 nieuwe namen

anoniem gepubliceerd op
Het programma van Paaspop zelf is nog lang niet op de helft, maar de helft van de tickets is inmiddels wèl al de deur uit. Zojuist werd bevestigd dat de volgende 27 acts van vrijdag 10 april tot en met zondag 12 april 2020 zullen optreden op festivalterrein De Molenheide in Schijndel:

Carnavals Sterren Parade Gala, Davina Michelle, Dermot Kennedy, Doe Maar Danny, Elvana, Frenna Deluxe, Fresku (Live), Greentree, Pendejo, JP Cooper, Kakkmaddafakka, Lauwtje, The Leadbeaters, Loco Loco Discoshow, Mabassa, Magic Tom & Yuri, Mike And The Moonpies, Mr. Belt & Wezol, No Turning Back, Paul Elstak, S10, Sanne Wallis de Vries, Skindred, Smartlappen Singalong Band, Ten Times A Million, Tommy Tornado & The Clerks, The Wetnecks (USA).

Paaspop is bekend vanwege zijn fenomenale aanbod van food & drinks. Dit jaar doet de organisatie er een reuzenschep bovenop middels een heus driesterrenrestaurant op het terrein. Daarnaast verrijst er komend jaar een shopping mall op Paaspops camping Paradise City, waar bezoekers hun ultieme (festival)outfit kunnen shoppen, inclusief stylingadvies van Paaspops modegoeroes. Ook nieuw: de Jack Daniels stage krijgt een tweede etage (balkon) en wordt daardoor meteen een stuk groter. De komende maanden worden de overige acts bekendgemaakt.

Extra info over enkele nieuw bevestigde acts

Dermot Kennedy
Dermot Kennedy is nu al een superster. Een toffe, jonge Ierse singer-songwriter bovendien, die geheel op eigen kracht in nauwelijks een jaar tijd van de bovenzaal van Paradiso naar een uitverkochte AFAS Live doorstoomde. Zijn doorbraak hit was Power Over Me, die heel veel op 3FM te horen was. Najaar 2019 verscheen zijn eerste echte plaat, Without Fear.

JP Cooper
De bijzonder sympathieke John Paul Cooper is de man met de dreadlocks en Kruimeltje-pet uit Manchester. Hij maakt laidback pop, die de laatste tijd steeds succesvoller is geworden. Denk aan de single September Song. John is verder niet zomaar een singer-songwriter. Hij voelt zich ook thuis in de house, en verleende vocals aan hits voor Don Diablo en Jonas Blue. JP Cooper is Een Grote.

Davina Michelle
Davina Michelle is simpelweg een van de tofste popsterren die ons land rijk is. Vraag maar aan Pink. Een top performance bij TV-show Beste Zangers leidde tot een mega hit met een cover van Duurt Te Lang, origineel van MC Fit. Davina werkte inmiddels samen met grootheden als Marco Borsato en Armin van Buuren. We zijn blij dat ze naar Schijndel komt.

Paul Elstak
Uit de categorie: 'legendes & iconen'. DJ Paul Elstak is al decennia de koning van de hardcore beats in Nederland. Puristen roemen zijn pionierswerk uit de vroege jaren negentig. En wie wordt er níet grenzeloos happy als Rainbow In The Sky voorbijkomt? Dit weekend bijvoorbeeld, in een uitverkocht GelreDome, waar Paul het 25-jarig jubileum van zijn ultieme happy hardcore single viert.

Ticket informatie

Early Bird
3 dagen inclusief camping €149,-
3 dagen exclusief camping €129,-
Young & Free 3 dagen inclusief camping €99,-
Young & Free 3 dagen exclusief camping €89,-
Los campingticket €29,-

Young & Free: geldig voor iedereen die op Paaspop 2020 jonger dan 18 jaar is

Ultimate Experience Early Bird
3 dagen (exclusief camping) €295,-

Camping
Camperticket €30,-
XXL camper €70,-

Paaspop!
Sinds zijn eerste editie in 1974 heeft Paaspop een ware metamorfose ondergaan van een populair regionaal festival naar een driedaags internationaal gerenommeerd evenement dat tot de top van de Europese openluchtevenementen behoort en even ongrijpbaar als onweerstaanbaar is. Dit jaar verkocht Paaspop met een nieuw recordaantal van 90.000 festivalgangers opnieuw volledig uit. Zij zagen gedurende drie dagen en nachten zo'n 250(!) acts op 14 podia & area's; leefden zich culinair uit bij de vele foodtrucks met eten uit alle windstreken; hadden een weergaloos uitzicht hadden vanaf de imposante Brooklyn Bridge die de camping met het festivalterrein verbond; en zich vermaakten in het bruisende campingstadje.

De afgelopen edities kwam een indrukwekkende parade van (inter)nationaal gevierde acts naar Schijndel waaronder Iggy Pop, Bastille, Kensington, Nothing But Thieves, The Prodigy, Underworld, Passenger, Oscar and the Wolf, Anouk, Doe Maar, Dropkick Murphys, Brennan Heart, Scooter, Ilse DeLange, Jett Rebel, Kovacs, Clean Bandit, Racoon, 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo, Davina Michelle, Kaiser Chiefs, De Staat, The Kooks, Fatboy Slim, Ronnie Flex & Deuxperience, BLØF , dEUS, The Bloody Beetroots, 2ManyDJs, Golden Earring, Balthazar, Triggerfinger, Jett Rebel, Guus Meeuwis, The Wombats, De Jeugd van Tegenwoordig, Within Temptation, Kovacs e.v.a.

Website & Sociale Media
Volg de Paaspop website en sociale media (Instagram, Facebook) voor alle gedetailleerde festivalinfo over onder andere podia, bands en overige nieuws.

Line-up

Line-up is niet compleet.