Partyflock
 
­ Nederland

Het Amsterdams Verbond naar historische locatie

gepubliceerd door , op
In 1928 het toneel van de Olympische Spelen. De plek van gouden medailles, wereldrecords en Europese titels van onze club. De plek waar Sjaak Swart z'n laatste wedstrijd speelde en De Jeugd een legendarisch 1000e optreden gaf. Het is de plek waar je langs fietst en denkt, Hoe zou het zijn? Een stadion. Midden in de stad. Duizenden mensen. De Nederlandse vlag. Of 3 kruizen op de borst. De fakkel is onderweg. Het vuur mag aan. We gaan het veld op.

Ter ere van '75 JAAR VRIJ' viert Het Amsterdams Verbond de vrijheid op 5 mei 2020 bij het Olympisch Stadion! Dat doen wij wederom met de leukste hostingpartijen en de allerfijnste mensen uit het Amsterdamse nachtleven.

Start kaartverkoop vanavond 19.00 uur!
Om 19.00 uur vanavond start de verkoop van Het Amsterdams Verbond 2020. Traditiegetrouw, trappen we af met de speciale Lawaai Papegaai-tickets voor €22,50. Zorg dat je klaar zit, het zijn er maar duizend! Klik je net 1 seconde te laat, ga je naar het Het Amsterdams Verbond als Vroege Bondgenoot voor €34,50.

Koop je tickets hier

75 Jaar vrij
Dit jaar vieren we in Nederland dat we al 75 jaar in vrijheid kunnen leven. De stad Amsterdam is uitgegroeid tot thuisbasis van diverse culturen, groepen mensen en verwelkomt alle kleuren van de regenboog. Op 5 mei komen we samen en vieren we dat we vrij zijn, onder de vlag van onze stad. Met iedereen.