Partyflock
 

Dancelinx in da house

anoniem gepubliceerd op
Dancelinx komt naar je toe deze zomer! Na de eerste gezellige en succesvolle editie van Dancelinx in da house staat de 2e editie gepland op zaterdag 17 juli a.s. Lokatie van handeling zal de nieuwste club van Amsterdam, Club Zyon aan de Nieuwezijdsvoorburgwal 161, zijn.

Deze nieuwe club is hard op weg om een succesvolle club te worden met o.a. de maandelijkse FUKT en Blackhole Recordings avonden. Op 17 juli a.s. dus een extra reden om te komen en 'met de club kennis te maken'.

Dancelinx In Da House zal de komende maanden in verschillende steden worden georganiseerd. Het idee achter het feest is om een intieme sfeer te creeren in clubs die zich daar uitstekend voor lenen. Uiteraard staat muziek op de eerste plaats! De dance stijlen die op deze avonden ten gehore worden gebracht zijn club, trance & progressive. Tijdens Dancelinx in Da House zullen achtereenvolgens DJ Pierre, Secret Simba en Amtrak plaats nemen achter de draaitafels.

DJ Pierre draait al een tijd mee in de dance scene, maar begint de laatste maanden meer bekendheid te krijgen. Zijn draaistijl ligt in dezelfde lijn als die van Secret Simba: een mengeling van trance, techtrance en harddance. Secret Simba behoeft bij veel danceliefhebbers geen introductie meer. Op verschillende dance sites heeft ze een vaste schare fans opgebouwd die haar waar ze ook draait komen beluisteren. Onder de rivieren is ze al veelvuldig te gast in clubs en nu is eindelijk Amsterdam aan de beurt. Amtrak is na het draaien op het 3 jarig bestaan van Dancelinx gevraagd om in een van Istanbul's populairste clubs, Club Love, te komen draaien alwaar hij een residentie aan heeft overgehouden! Deze allround DJ zal de avond afsluiten met een progressive set.

De avond begint om 23:00 uur en eindigt om 05:00 uur. De entree gaat maar 5 euro bedragen en de avond is ZOWEL voor dancelinx members als niet members dus bring all your friends! Na een toch al dure dag is dit de manier om voor niet al te veel geld toch een leuk feest te bezoeken in de nieuwste hot spot van Amsterdam!

1 opmerking

 
nou je kan nu beter in da house zitten ja!!!
wat een nood weer zeg pfffffffffffff:bounce: