Partyflock
 
­ Nederland

Lexion presents: Free Indoor Vibes

anoniem gepubliceerd op
Lexion presents: Free Indoor Vibes
15 juli 2004
FeestLexion · Free Indoor Vibes
Datumzaterdag 17 juli 2004
LocatieLexion
‘Voor niets gaat de zon op!’

Deze uitspraak heeft sinds de invoering van de Euro flink aan kracht toegenomen. Velen kijken nog steeds jammerlijk wanneer ze op een terras zitten en de rekening wordt gepresenteerd. Ruim drie jaar na de Euro vergelijkt men nog steeds met die ‘goeie ouwe gulden’ en in die ‘goeie ouwe tijd’ was alles nog goedkoop….

Maar niet getreurd! Op zaterdag 17 juli is de toegang in de Lexion geheel gratis! Als voorproefje op de volgende dag…, presenteert de Lexion ‘Free Indoor Vibes’. Een festival met een line-up om niet te versmaden. Verdeelt over maar drie zalen zullen diverse DJ’s het publiek een onvergetelijke avond bezorgen. DJ M.A.B. zal bovendien de gehele avond in ‘De Grot’ staan en zal deze omtoveren tot
‘The X-Clusive M.A.B. Cave’. Maar liefst vijf uur lang zal hij iedereen gek maken met zijn opzwepende club-sound. In de overige zalen zullen o.a Stephen J. Kroos, Jurgen, Miss Melody, Les Luca, Mike S, Randy Katana, Jochen, Erik de Koning e.v.a er een superfeest van maken!

Let op: na Free Indoor Vibes zal het eerste volgende feest Lexion The First op 07.08.04 zijn. Net als voorafgaande jaren zullen vele bezoekers van Dance Valley de Lexion weten te vinden en zal er dus weer een groot feest losbarsten in Westzaan!

8 opmerkingen

kk,op met je zon wil alcohol
 
Artiest JeffreyT
JEh.... heerlijk wordt dit.. You-hoe....
 
Ik ben er zeker bij!
Belooft weer een leuk weekend te worden!
 
WORDT EEN TOP WEEKEND DUS
laatste aanpassing
 
HET WAS SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1