Partyflock
 
­

Paul Elstak deelt podium met nog meer muzikale vrienden bij 25-jarig jubileum 'Rainbow in the sky' op 14 december in Gelredome Arnhem

gepubliceerd door , op
Het jubileumconcert van Paul Elstak, naar aanleiding van 25 years 'Rainbow in the Sky', belooft steeds meer uit te groeien tot een groots feest. Op zaterdag 14 december, van 18.00 tot 23.00 uur, in de Gelredome in Arnhem ontvangt hij onder meer The Partysquad, Jebroer, DJ Jean en Klubbheads. Eerder werd al de komst van 2 Brothers on the 4th Floor, Party Animals, Mental Theo en The Darkraver aangekondigd. Het stadionconcert wordt de grootste show van Paul Elstak ooit.

Ruben Fernhout en Jerry Leembruggen van The Partysquad maken al meer dan 20 jaar de vaderlandse en internationale podia onveilig. Met Ruben als MC en Jerry als DJ, weten ze menig feest naar een kookpunt te brengen. Hun grootste hits zijn onder andere Rampeneren, Helemaal naar de Klote, Leven voor de Rave en Oh My, in de remix van Paul Elstak. De mannen kijken uit naar hun gastoptreden: "Het is voor ons te gek om straks ook in Gelredome te staan. Wij zijn heel eerlijk gezegd op de allereerste plaats fans van Paul. Het is en blijft ongelooflijk dat een held als hij ooit een remix van onze 'Oh My'-track wilde maken. Dat hij ons nu zelfs uitnodigt, is echt een grote eer."

DJ Jean is van dezelfde generatie als Paul Elstak. Hij zette vanaf 1989 zijn eerste stappen in het clubcircuit om uiteindelijk uit te groeien tot resident DJ van de roemruchte Amsterdamse discotheek iT. Hij heeft diverse nationale en internationale hits op zijn naam staan, verzorgde voor diverse radiostations zijn eigen programma's, terwijl zijn agenda nog steeds gevuld is met een groot aantal optredens. "Superleuk om erbij te zijn op Paul's groots opgezette jubileum in de Gelredome! Paul en ik gaan al hééél lang terug, er is een magisch en veelzeggend wederzijds respect door al die jaren, en we zijn zelfs óóit begonnen als collega dj's eind jaren 80 in de Rotterdamse superclub Network! Inmiddels zóveel jaar later zijn we allebei nog "still going strong", hij als icoon in de harcore/happy hardcore scène, ik zelf in de house/club scène! Dit feest in de Gelredome is een ultieme kroon op zijn legendarische werk, en ik vind het fantastisch om daar deel van uit te mogen maken. Ik kijk er derhalve dan ook nú al naar uit, net als héél Nederland!"

Jebroer mag simpelweg niet ontbreken op het jubileumconcert. Een van zijn allergrootste hits is zondermeer Kind van de Duivel uit 2017. Dit nummer maakte hij samen met Paul Elstak en zorgde, vanwege de liedteksten, voor de nodige ophef in de christelijke gemeenschap. De bijbehorende videoclip is inmiddels meer dan 33 miljoen keer bekeken. Verder heeft hij onder andere Engeltje op zijn discografie staan. Zowel Kind van de Duivel als Engeltje behaalde de platina status.

Naast deze vrienden, zijn ook de mannen van Klubbheads van de partij op 14 december. Sinds 2005 wordt Klubbheads gevormd door Addy van der Zwan en Koen Groeneveld. Zij hebben als producersduo een groot aantal hits op hun naam staan, in uiteenlopende muziekgenres. Zij waren ook producers van hits van Paul Elstak en DJ Jean.

25 Years Rainbow in the Sky is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar. Kaartverkoop via: rainbowinthesky.­nl. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 39,95 incl. € 4,95 servicekosten.

9 opmerkingen

ThemcQ
Artiest Exodus
Sorry maar voor zo'n line up draai ik niet warm, meer bedoelt voor de happy hardcore generatie

Uitspraak van ThemcQ op maandag 23 september 2019 om 20:51:
Sorry maar voor zo'n line up draai ik niet warm, meer bedoelt voor de happy hardcore generatie

Mis het hardcore gedeelte ook een beetje. Wie komt er op Jean of the Klubbheads?
Die neprappers helpen het hardcore publiek ook niet mee om te komen...­

Denk dat mentale theo en charlie laaggeluid meer geluk hebben om gelredome uit te verkopen!!
Ik zou het eerder combineren met pussy lounge ofzo dan komt Paul echt wel aan zn recht ipv alleen maar happy hardcore
Klopt, ze hebben ook The Launch gemaakt of bijelkaar gesampled.­ Maar of mensen voor hun stijl komen.­ Klubbhopping zegt de meesten weinig.­ Wel geniale samplekoningen.­ Blijft raar dat er niets uit Rotterdam staat, maar wel Party Animals.­
laatste aanpassing
Tumult
Werkzaam bij Partyflock
Snap niet dat Paul zich weer zo uitverkoopt.­ Kansloos.­

Uitspraak van rick65 op dinsdag 24 september 2019 om 20:34:
Klubbhopping zegt de meesten weinig.­

Zij zaten achter zoveel meer projecten! zal je nog versteld van staan hoeveel hits zij hebben onder andere aliassen!
Onder andere Hi Tack, Drunkenmunky, DJ Boozy Woozy. En die projecten hebben meerdere hits opgeleverd
laatste aanpassing
Maar allemaal geen hardcore, of een bekende happy act.­ Blijven allemaal samples van Mary J Blige, Michael Jackson of Eminem.­ Heb persoonlijk liever Holy Noise.­