Partyflock
 
­

Artiesten trekken zich massaal terug van duits evenement.

gepubliceerd door , op
flyer Innerforce
FeestInnerforce · Hardcore will Never die
Datumvrijdag 6 september 2019
LocatieXPOST
Op vrijdag 6 september vindt in Duitsland de eerste editie van Innerforce plaats. Op dit nieuwe evenement staan namen als Noisekick, The Sickest Squad en Ophidian op de line-up. Het hardcore-feest heeft onderdak gevonden in de Xpost in Köln. Maar klopt dit allemaal wel?

CONCRETE Agency, het boekingskantoor van o.a. Ruffneck en Ophidian, liet gisteren via hun eigen kanaal weten zich volledig terug te trekken van Innerforce. "Wij laten jullie weten dat geen van de artiesten van CONCRETE Agency zal optreden tijdens Innerforce op 6 september 2019. Innerforce voldeed niet aan onze voorwaarden en hun communicatie is ronduit slecht. Wij geloven niet langer dat dit evenement zal plaatsvinden. Het is een grote teleurstelling voor de Duitse dance scene en voor alle mensen die een ticket hebben gekocht."

2 opmerkingen

Niet onbelangrijk en ook van hardcorenews.nl komend:
"Ook is het evenement inmiddels verwijderd van Facebook. Buiten het feit dat verschillende DJ’s en labels afstand hebben gedaan van het event,is ook de locatie niet op de hoogte van dit ietwat ‘merkwaardige’ feest.­ Wel zijn er nog steeds tickets in de verkoop, dus wees gewaarschuwd!"
laatste aanpassing