Partyflock
 
­ Nederland

Rave Rebels

gepubliceerd door , op
De twee grootste techno instituten van België slaan de handen in elkaar en pakken uit met een nieuw concept in Paleis 12: Rave Rebels.

Na de enorme verjaardagseditie van het 25 jarige bestaan van de Brusselse club Fuse is er een nieuwe Belgische standaard gezet. En wat voor één, met de meeslepende lichtshow en krachtig geluidssysteem was de productie in Paleis 12 helemaal on point. Het was vanzelfsprekend dat ze het hier niet bij gingen laten. Het verhaal wordt verder gezet met de Gentse nachtclub Kompass op 12 oktober 2019 met een 12 uur durende mega rave.

En zo ontstond het nieuwe concept Rave Rebels. Het nieuwe kind wilt een plek creëren waar mensen samenkomen om het bestaan van elektronische muziek te vieren. Het woord 'rave' is dan ook meer dan illegale feesten onder een brug. Het slaat op de vastberadenheid om de rave ervaring tot een nieuw level te brengen door een enorm sterke productie en steengoede artiesten.

De nieuwe samenwerking is alvast veelbelovend. Na de eerste naam Solomun wordt nu de rest van de lineup gereleased met niemand minder dan Maceo Plex, de Second State bazen PanPot, de Amsterdamse Joris Voorn en het Duitse duo Adana Twins. De avond wordt opgewarmd door de Belgische opkomende talenten Maxim Lany en Lola Haro. Ticketverkoop start op dinsdag 30 juli om 18u00.