Partyflock
 
­ Nederland

Rob Black dropt grootse samenwerking met Jebroer, Sjaak en Abel Opgerot

gepubliceerd door , op
Rob Black dropt grootse samenwerking met Jebroer, Sjaak en Abel Opgerot
5 juli 2019
ArtiestRob Black
Eerder dit jaar dropte Rob Black al een paar geniale platen in de vorm van 'Influencer' en 'Chanterpanter', en daar doet de veelbelovende soloact vandaag weer een schepje bovenop. Met nog eens drie singles, waaronder 'Opgerot' met Jebroer, Sjaak en Abel, zet hij de scene in vuur en vlam. En dat is nog niet alles, want met de toevoeging van die drie tracks is ook nog eens zijn 'Dagritme' EP een feit.



Naast 'Influencer', 'Chanterpanter' en natuurlijk 'Opgerot' staan er nog twee potentiële hits op Rob Blacks 'Dagritme' EP. De eerste van die twee, 'Drink', is een samenwerking met (wederom) Abel en Ome Omar, waarvan laatstgenoemde meewerkte aan 'Chanterpanter' en ook tracks maakte met trendsetters als Bizzey en Jayh. 'Zwarter Dan M'n Hart', de laatste track van de EP, bevat bijdragen van Mick Spek en Leeroy.

Voor de start van zijn solocarrière stond Rob Black jarenlang op internationale podia en festivals als Lowlands, Zwarte Cross, en Solar, en ook nu timmert hij als soloartiest aardig aan de weg. Zo stond hij bijvoorbeeld op de mainstage van Amsterdam Open Air en maakt hij deze zomer zijn opwachting op Mysteryland, Solar en Outdoor Stereo Festival. Rob Black laat keer op keer zien dat zijn aanstekelijke mix van hiphop en house het grote publiek op het lijf geschreven is, en zijn vijfdelige 'Dagritme EP' is dan ook slechts het begin.