Partyflock
 
­ Nederland

Bizzey en Terug naar Toen toegevoegd aan line-up Summerpark Festival

gepubliceerd door , op
De line-up van Summerpark Festival bestond al uit 5 stages met maar liefst 40 namen maar wie de mystery guest op de TIKTAK stage is was nog een vraagteken. tot nu! De hit machine van Nederland maakt de line-up van de TIKTAK stage compleet! We hebben het natuurlijk over Bizzey! Sinds hij besloot te kappen met de wereld rondreizen als onderdeel van Yellow Claw, bestookt hij Nederland met hit na hit na hit na hit, hit, hit, hit, hit, hit (x12)!

Maar er is nog meer nieuws! De line-up wordt uitgebreid met een 6de stage! Terug Naar Toen komt met een eigen stage naar het Almere Strand.

Terug Naar Toen
Met Terug naar Toen reis je af naar de nostalgische jaren van vroeger. Gooi de heupjes los op Britney Spears & Christina Aguilera, meebleéren op de Backstreet Boys & Atomic Kitten en natuurlijk lopen de temperaturen hoog op met Sean Paul en K-Liber.

Kortom, weet jij nog toen jij je eerste kus kreeg, Backstreet Boys nog in de Top 40 stond en je voor het eerst op vakantie ging zonder je ouders? Dat gevoel is Terug Naar Toen!

De complete line-up


Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar op summerparkfestival.nl..