Partyflock
 
­ Nederland

Bakermat komt met nieuwe zomerplaat 'Learn To Lose'

gepubliceerd door , op
Bakermat komt met nieuwe zomerplaat 'Learn To Lose'
26 april 2019
ArtiestBakermat Site
Nederlandse DJ en producer Bakermat heeft zojuist zijn nieuwste single 'Learn To Lose (feat. Alex Clare)' uitgebracht.



De single is de tweede samenwerking met de Britse singer-songwriter Alex Clare. De eerste keer dat de twee samenkwamen was op de single 'Living', met 72 miljoen Spotify streams Bakermat's meest gestreamde track en één waar hij een gouden plaat voor ontving.

Met Bakermat's kenmerkende dance melodieën en Clare's door blues geïnspireerde zang is Learn To Lose een uitstekende kandidaat voor een vroeg zomer anthem.

Bakermat over de samenwerking: "Toen Rhys Lewis, de schrijver van Learn To Lose, dit naar mij stuurde werd ik meteen verliefd op de tekst en boodschap van het nummer. Ik vond het een perfecte match voor mij, opbeurend, inspirerend, motiverend en met een belangrijke boodschap: om te slagen, moet je eerst leren te verliezen. Ik belde mijn oude vriend Alex Clare en samen hebben we deze track gemaakt. Ik hoop dat dit nummer mensen helpt die hard werken om iets te bereiken, maar veel tegenslagen hebben. Ik hoop dat het mensen ertoe zal aanzetten om ervoor te gaan, wat er ook gebeurt! "

Uiteraard is hondje Matt Baker er bij deze release ook weer bij om zijn avonturen voort te zetten in de officiële muziekvideo van Learn To Lose.

Met een reeks geplande optredens in o.a. Frankrijk en Duitsland en de release van zijn nieuwe single met Alex Clare is Bakermat meer dan klaar voor een drukke zomer.