Partyflock
 
­ Nederland

Earth clubnight in het LVC

anoniem gepubliceerd op
Earth clubnight in het LVC
1 juli 2004
FeestEarth · Clubnight
Datumzaterdag 3 juli 2004
LocatieLVC Cultuur Podium
In juli gaat de earth clubnight tour dan echt beginnen. De kick-off heeft reeds plaats gevonden en de 2e editie zit er ook aan te komen. In juli gaat de tour echter voor het eerst buiten Amsterdam. In het LVC Cultuur Podium in Leiden vindt er een onvervalste earth resident night plaats.

De earth clubnights onderscheiden zich van andere earth events door de programmering van puur vooruitstrevende Nederlandse dj’s en live-acts. Dit zijn artiesten die Internationaal hard aan de weg timmeren maar daardoor niet vaak meer in Nederland te bewonderen zijn. Op de clubnights krijgen zij alle kans om hun eigen sound neer te zetten in een intieme club.

De line-up voor deze eerste editie resident editie in het LVC Cultuur Podium bestaat uit: dj Per, Benoit en Jeroen Woortman. De performance is in de handen van de sexy A-cup pin up club.

Resident dj Per behoeft eigenlijk geen introductie. In 1984 draaide hij zijn 1e platen al op een avond genaamd Het Bal in Melkweg, dit in de periode voor de grote house-explosie. Tussen ’84 en ’89 is dit wekelijks gehouden. Daaropvolgend startte Per de legendarische Beatclub avonden, in 2 jaar tijd hebben er 30 edities plaatsgevonden op locaties door heel Nederland. In augustus dit jaar staat er overigens een Beatclub tent op Mysteryland! In de jaren ’90 startte Per de Timemachine in de Melkweg, Paradise in de Mazzo en draaide hij door heel europa op grote Raves. Nu is hij al 5 jaar de frontman van earth en heeft hij op vrijwel elke plek in Nederland een onuitwisbare indruk achtergelaten. Een bekroning op zijn werk volgde in 2002 met de uitgave van de cd earth audio.

Benoit won in 2002 de allereerste earth talent competion, hierna is zijn ster snel gerezen. Met een paar erg sterke opbouwsets werdt Benoit al vrij snel resident op earth. Tegenwoordig is hij ook resident van de Silo in Leuven, hier draait hij regelmatig met Thomas (Filterheadz) en Marko (o.a. la Rocca). In juli staat hij overigens geprogrammeerd op de Sasha Involver party in Cafe d’Anvers! Kenmerkend aan Benoit is dat hij house, techno en trance op een unieke manier door elkaar weet te mixen met als resultaat een vloeiende set.

Jeroen Woortman is onze man van de toekomst. Met een sublieme opbouwset, zowel technisch als qua platenkeus wist hij afgelopen jaar de talent competition te winnen. Tijdens zijn debuut op earth maakte hij de hoog gespannen verwachtingen ook nog eens helemaal waar. In het LVC Cultuur Podium mag hij gaan bewijzen dat hij momenteel de ultieme opbouwset kan neerzetten.

De A-cup pin up club gaat nu voor de 3e keer haar lijf-performance neerzetten. Na een erg originele benadering van de Paradiso(april) editie stonden ze vorige maand als invallers in de More... Deze editie zullen ze met hun kenmerkende theatrale, provocerende maar vooral uitdagende act weer voor veel beroering zorgen. De volgende earth clubnight vindt plaats op 31 juli in de Mazzo. In September is earth weer terug in het LVC Cultuur Podium ditmaal met een uitgebreid programma in alle ruimtes.

Kijk voor meer informatie op de onderstaande links:
http://www.earth-link.nl
http://www.djbenoit.be
http://www.lvc.nl

Earth clubnight
LVC Cultuur Podium Leiden, 03/07/04
Dj’s: Per (resident), Benoit (resident), Jeroen Woortman (winner talent competition 2004)
+ A-cup pin up club
23:00 - 03:00 / EU 12.50

4 opmerkingen

 
Vet :respect:
als ik kan ben ik van de partij!!
laatste aanpassing
dit klinkt wel heel chill eigenlijk, eens kijken of k nog meer mensen zo gek kan krijgen...
Artiest Olash
ok mag ik dan ook mijn zak potgrond meenemen
om dichter bij de gaya te kunnen komen?