Partyflock
 
­ Nederland

Crazy Sexy Cool maakt thema 2019 bekend

gepubliceerd door , op
Hijs de zeilen en trotseer de zeven zeeën. Er wordt gefluisterd over een verlaten paradijs vol juwelen en muzikale pareltjes diep in het hart van Rotterdam. Zet op 3 augustus koers naar het Zuiderpark en zet voet op Treasure Island!

"Één van de leukste dingen aan Crazy Sexy Cool is het thema waarbij we elk jaar grootser uitpakken" aldus de organisatie. "We brainstormen veel over de meest wonderlijke werelden en gooien hier dan het Crazy Sexy Cool sausje overheen." Dat dit aanslaat bij de doelgroep is gebleken afgelopen jaar, toen de organisatie de titel 'Beste festival van 2018' van de PopUnie in de wacht sleepte. Maar ook Rotterdam Festivals kroonde het festival tot 'Echt Rotterdams Erfgoed' in 2018. "Om met deze prijzen op zak aan de slag te gaan voor de komende editie geeft zo veel energie. Er is echt vertrouwen vanuit de stad en de bezoekers."

Treasure Island is meeslepend en kleurrijk. Het is een verborgen plek waar avonturiers worden betoverd in de zeemeerminnenbaai en oog in oog staan met de grootste schat van Rotterdam. Uiteraard meren ook dit jaar de beste artiesten aan. In het verleden stonden bijvoorbeeld Bizzey, Kraantje Pappie, Maan en en Freddy Moreira op de planken.

De kaartverkoop start 4 februari 2019 om 12:00 via crazysexycoolfestival.nl.