Partyflock
 
­ Nederland

Black Friday voorverkoop Neverland Festival 2019

gepubliceerd door , op
Black Friday voorverkoop
Neverland heeft inmiddels al een tweede editie aangekondigd. Op 13 & 14 juli 2019 zal Megaland wederom worden omgedoopt tot "Neverland". De trouwe bezoeker kan op 23 november zijn kaarten voordelig bestellen: tijdens Black Friday wordt een beperkt aantal tickets tegen een zeer lage prijs beschikbaar gesteld. Na 23 november sluit de verkoop weer. Meer informatie over de resterende ticketing fases zal spoedig kenbaar worden gemaakt. In 2019 maakt de organisatie ook het nieuwe festivalthema en daarbij al een gedeelte van de line-up bekend. Koop hier je kaarten.



Neverland Festival genomineerd voor 'Europa's Beste Nieuwe Festival'
Neverland Festival, het nieuwe dancefestival op Megaland Landgraaf, is genomineerd door The European Festival Awards als 'Best New Festival'. Ze zijn hiermee het enige nieuwe Nederlandse Festival in deze categorie. Wil jij ook je stem uitbrengen dat kan op de volgende website surveymonkey.co.uk



European Festival Awards
The European Festival Awards is een vanuit Groot-Brittannië georganiseerde award waarbij festivalorganisatoren worden beoordeeld op punten als kwaliteit, programmering, muziek, innovatie, veiligheid en milieubewustzijn. De tiende uitreiking van deze award vindt op 16 januari 2019 plaats tijdens het Eurosonic Noorderslag Festival in Groningen. Op de website van The European Festival Awards kan de bezoeker tot 30 november stemmen op zijn favoriete festival. In een andere categorie is ook het Limburgse Pinkpop Festival genomineerd.

Neverland Festival
Neverland Festival werd dit jaar positief ontvangen door dance-liefhebbers uit 16 verschillende landen. De bezoeker kon genieten van optredens door internationale top-DJ's als Steve Aoki (USA), Above & Beyond (UK) en Deborah De Luca (IT). De organisatie legt veel nadruk op decoratie. Zo was het hoofdpodium omgebouwd tot 'Tree Of Neverland': een boom van 20 meter met een voor Nederland uniek 3D-ontwerp.

Aftermovie van 2018



Voor meer info
neverlandoutdoor.nl

3 opmerkingen

En wat kost en ticket dan vandaag?.. Ga me echt niet eerst registreren om daar achter te komen?
Uitspraak van ArtStyle op vrijdag 23 november 2018 om 12:09:
En wat kost en ticket dan vandaag?.. Ga me echt niet eerst registreren om daar achter te komen?


Weekend: € 52.75 incl. service
Dag: €31.75 incl. service

Tja, blijft een gokje natuurlijk qua line-up.