Partyflock
 
­ Nederland

Blijdorp Winterfestival onthult volledige line-up

gepubliceerd door , op
Blijdorp Winterfestival
6 september 2018
Op 1 december staat de Van Nelle Fabriek voor de derde keer in het teken van Blijdorp Winterfestival. De wintervariant van Blijdorp Festival heeft dit jaar ruimte voor 3 grote stages, een live radioshow en meerdere acts en performers. Ook dit jaar ontvangt het festival internationale acts, lokale bekendheden, aanstormend talent en gevestigde namen.

Blijdorp Winterfestival is een multi-genre festival. Dat wil zeggen dat verschillende muziekstijlen elkaar ontmoeten op 1 december. Op de mainstage draaien traditiegetrouw house- en techno dj's. Dit jaar staan hier onderanderen ROD, Baba Stiltz, Carlos Vales en Elias Mazian. De Rotterdamse hip-hop partij Yardbird host de tweede zaal in de Van Nelle Fabriek, waar Jarreau Vandal de grootste act is. Buiten komt een gigantische hangar te staan. Hier zorgen ondermeer Detroit Swindle, Ronnie Flex & Deuxperience, Elijah Waters en Dazion voor een verassende mix tussen elektronische- en hip-hop live acts. Meerde artiesten zullen later nog aanschuiven tijdens de live radioshow van Operator en Bakkie Bakkie.

Line-up

5 opmerkingen

Goeie titel :(
Het aantal ronnie flex en je broer feesten neemt wel toe op partyflock ik lees niks anders. Kut website
Uitspraak van Dark By Choice op woensdag 3 oktober 2018 om 13:09:
Het aantal ronnie flex en je broer feesten neemt wel toe op partyflock ik lees niks anders. Kut websiteMellow Melvin volgenPlaats opmerking VolgenPf.xdID='r4';


Geachte heer By Choice, Beste Dark,

Dank voor uw input! Komende drie berichten zullen we aandacht besteden aan Crossbreed feesten en artiesten.

PF
 
Deze herrie hoort niet thuis op Partyflock.
 
Artiest {SHOWLIST artist 44702, 68263}
Snelle Jelle is wel erg (Y)