Partyflock
 
­ Nederland

Sphere invites Secret Cinema, Egbert and Jaydee

gepubliceerd door , op
Sphere
3 september 2018
Het welbeproefde techno concept duikt op in Amsterdam voor haar debuut! Op 30 November zullen genoemde veteranen club Panama overnemen voor een ode aan de underground. Het is geen wonder dat dit evenement plaatsvind in Panama, welbekend voor haar geluidsysteem, hoge plafond en rijke historie in de dancecultuur.

Voor de eerste editie van Sphere in Amsterdam heeft de organisatie kosten nog moeite gespaard om het publiek te geven wat het verdiend. De programmering heeft een sterke fundering met de bekende jongens van het befaamde GEM Records; Secret Cinema en Egbert (live). Deze artiesten hebben hun sporen al breed en lang verdiend en blijven innoveren. House veteraan Jaydee is gevraagd voor dit evenement, een DJ die een sterke achtergrond en met "Plastic Dreams" een van de grootste house platen ooit op zijn naam heeft staan.

We zijn zeer benieuwd naar het toetreden van dit frisse concept in Amsterdam, als het aan ons ligt gaat dit vaker gebeuren. Sphere heeft een innoverende kijk op decoratie zoals eerder bewezen met events in het oosten van het land. Genoeg reden om een kijkje te nemen, niet? Wij zijn er in ieder geval bij!

Tickets zijn vanaf nu beschikbaar: tibbaa.com