Partyflock
 
­ Nederland

Underground DJ NAKADIA maakt debuut op Tomorrowland

gepubliceerd door , op
Tomorrowland
26 oktober 2017
FeestTomorrowland · The Story of Planaxis
Datumvrijdag 20 juli 2018
LocatieSchorre Site
FeestTomorrowland · The Story of Planaxis
Datumvrijdag 27 juli 2018
Op zaterdag 29 juli neemt de Thaise NAKADIA voor het eerst plaats achter de deks van Tomorrowland voor haar 2 uur durende techno set samen met Fred Hush.

Richie Hawtin, Sven Väth, Boris Brejcha, Len Faki en Nina Kravitz. Welke techno liefhebber kent ze niet? Het zijn artiesten die door de jaren heen hun plek in de scene en muziek industrie hebben veroverd en op zaterdag 29 juli 2018 plaatsnemen op de techno stage van Tomorrowland (België). Tussen deze namen staat ook NAKADIA, met haar debuut op Tomorrowland.

Een melodieuze, toch donkere underground sound is kenmerkend voor de techno vrouw. Als je haar ziet draaien dan zou je haast niet denken dat dit meisje is opgegroeid in armoede, toch is het zo.

Nakadia Mungphanklang groeide op in Thailand tussen de rijstvelden. Hier woonde zij samen met haar familie in een klein dorpje. Ze hadden niet veel; een huisje gemaakt van golfplaten en elkaar.

"My brother bought me a ghetto blaster when I was 14, I used to sit outside the house playing music for the neighbors." –zegt Nakadia.

In 2002 verhuisde ze naar Berlijn waarna zij haar carrière als DJ startte. Zonder groot label of management achter zich ontwikkelde ze zich tot waar ze vandaag de dag is.

De energieke Nakadia vliegt de hele wereld over en wordt vaak teruggevraagd. Ze wordt geliefd zowel als persoon als voor haar shows. Haar ongekende energie en underground sound brengt haar van Berlijn tot Amsterdam tot Ibiza en verder. Hoewel ze de nodige meters heeft gemaakt, blijft Tomorrowland een hoogtepunt in haar carrière.

Zoals in de trailer van Tomorrowland wordt gezegd; "take a closer look and discover." geldt dat ook voor Nakadia. Mocht je haar nog niet kennen dan is haar show op Tomorrowland zeker een gouden tip! Afgelopen jaar is ze de studio ingedoken en eind 2018 gaat ze haar nieuwe werk uitbrengen, dus houd haar in de gaten.

1 opmerking

Dit is toch geen nieuwsbericht. Lijkt meer op reclame van een boeker.