Partyflock
 
­ Nederland

Sugarfactory
DJ Seinfeld, Serge, Fit Siegel

gepubliceerd door , op
Sugarfactory
11 april 2018
Het zal de echte liefhebbers niet ontgaan zijn; de Sugarfactory is een nieuwe weg ingeslagen wat betreft haar clubprogramma. In lijn met de voorgaande weken maken op vrijdag 4 mei (de avond voor Bevrijdingsdag) weer een aantal zeer gerenommeerde underground artiesten hun opwachting.

Armand Jakobsson is beter bekend als DJ Seinfeld maar bracht ook werk uit onder zijn alias Rimbaudian. Zijn stijl is een mix van emotionele en energieke house tracks met invloeden uit de jungle en breakbeat. Verder zal Serge, de frontman van het Rotterdamse Clone imperium, achter de knoppen plaatsnemen voor een speciale back to back set met Fit Siegel uit Detroit. Naast zijn vele dj optredens in binnen- en buitenland is Serge al meer dan twintig jaar verantwoordelijk voor veel van de beste elektronische muziek die verschijnt via zijn Clone recordings en de bijbehorende platenlabels. Fit Siegel is een protegé van Mad Mike Banks (Underground Resistance) en leerde van hem de fijne kneepjes van het vak. Geheel in de stijl van Motor City legendes Ken Collier en The Wizard put Fit Siegel inspiratie uit veel verschillende genres en mixt dit tot een eclectisch en onweerstaanbaar geheel. Dankzij releases op FXHE en zijn eigen FIT Sound label timmert hij nu ook internationaal stevig aan de weg.

Kortom, een zeldzame combinatie van artiesten die zich niet in een hokje laten duwen en momenteel behoren tot de smaakmakers van de wereldwijde house en techno scene. Net zoals jullie kijken we heel erg uit naar deze avond!